Meepakkers korting tot 50%
Trouwpakken uit Married at First SightTrouwpakken uit Married at First Sight

Gezien op televisie: trouwpakken bij Married at First Sight 

Ook in 2022 is Jac Hensen weer de trotste partner van Married At First Sight. De opnames zitten er weer op en onze trouwpakken specialist Tim heeft alle mannelijke kandidaten weer keurig netjes voorzien van de allermooiste trouwoutfits. Wil jij de trouwpakken nog eens goed bekijken? Zodra de betreffende uitzending op tv is geweest plaatsen wij hier de outfits.

De zevende reeks van Married at First Sight is vanaf 4 januari 2022 elke dinsdagavond te zien op rtl 4.

*Alle onderstaande foto's zijn gemaakt door Nander de Wijk l NT Visuals.


Astrid & Sander uit Married at First SightAstrid & Sander uit Married at First Sight
Astrid & Sander uit Married at First Sight

Het ton-sur-ton beige trouwpak in MAFS

Sander ziet er fantastisch uit in dit beige trouwpak wat bestaat uit een los colbert en een zandkleurige chino met een héél fijn streepje, beide van het merk Nils. De zwarte riem matched mooi met de zwarte trouwschoenen en het ecru overhemd past helemaal bij de jurk van Astrid. Het bijpassende pochet maakt het geheel helemaal af en geeft een feestelijk randje! 


Rowan & Astleigh uit Married at First SightRowan & Astleigh uit Married at First Sight
Rowan & Astleigh uit Married at First Sight

Het groen linnen trouwpak

Astleigh heeft gekozen voor een 3 delig groen trouwpak van linnen (Jac Hensen Premium) wat zorgt voor een verfijnde, maar sportieve look. De das, riem en cognac kleurige trouwschoenen zijn mooi op elkaar afgestemd en het crème overhemd past perfect bij de jurk van Rowan. De moderne, korte lengte van de pantalon valt mooi bóven de loafers. Uiteraard gedragen zonder (zichtbare) sok. Perfect!


Arjan & Maurice uit Married at First SightArjan & Maurice uit Married at First Sight
Arjan & Maurice uit Married at First Sight

Het klassiek blauwe trouwpak

Wie zegt dat blauwe pakken saai zijn heeft het mooi mis! Wat een plaatje. De heren Arjan en Maurice hebben beide gekozen voor een klassiek driedelig trouwpak. De blauwe gespschoenen maken de outfit een mooi gedistingeerd geheel terwijl de cognackleurige veterschoen perfect past bij het sprekende Napolitaans blauw. De keuze voor een identieke, klassieke trouwdas mét bijbehorend pochet in de kleur van het overhemd maakt het een heel mooi passend geheel. Chapeau!  


Caroliene & Joep uit Married at First SightCaroliene & Joep uit Married at First Sight
Caroliene & Joep uit Married at First Sight

It’s all in the details bij Married at First Sight

De outfit van Joep draait écht om de details. Deze ingetogen outfit pas perfect bij de rustige jurk van Caroline. Het ‘gevaar’ van deze prachtige en elegante jurk is dat de outfit van bruidegom gauw overheerst. Iets wat absoluut niet mag - het draait deze dag immers om de bruid, heren. De oplettende kijker ziet dat Joep een double breasted gilet draagt (twee rijen knopen). De keus voor een schoen met dubbele gesp speelt hier perfect op in. De knoop in de das is drie maal omgeslagen wat zorgt voor een leuk effect. De rode trouwshoen van Caroline steekt prachtig af bij het blauwe trouwpak van Joep.


Nieuwsgierig naar de andere outfits? Zodra de kandidaten zijn getrouwd verschijnen de outfits op deze pagina. Hou ook onze instagram in de gaten!


Ga jij binnenkort trouwen en wil je ook zo'n stijlvol trouwpak? Neem eens een kijkje op onze trouwinspiratie pagina, of maak direct een afspraak in één van onze vestigingen.

Lees meer artikelen

Waar je op moet letten tijdens het kopen van je trouwpakWaar je op moet letten tijdens het kopen van je trouwpak

Daggast outfit bruiloft

Natuurlijk vereist elke bruiloft dat je gekleed in de juiste dresscode verschijnt, maar als daggast op een bruiloft zijn er nog een paar extra regeltjes waar jij op moet letten. 

Trouwpakken van Married at First SightTrouwpakken van Married at First Sight

Vader van de bruid

Op de bruiloft van je dochter wil je natuurlijk goed voor de dag komen, lees hier al onze tips en tricks!

Trouwpakken trends 2022Trouwpakken trends 2022

Kom goed voor de dag als getuige

Voor de man aan wie de rol van getuige is toevertrouwd, ligt een belangrijke rol gedurende de bruiloft in het verschiet. Lees alles over je fit.