Twee gratis opties

Tijdens het aankoopproces bieden we twee gratis opties aan. Je kunt zelf kiezen welke je voorkeur geniet.
1. Gratis verzending via PostNL
2. Gratis afhalen in een van onze elf winkels

1. Verzending via PostNL

Na aankoop wordt je bestelling gratis thuis bezorgd door PostNL. Je kunt er voor kiezen om je aankoop thuis te laten bezorgen of gebruikmaken van een PostNL-afhaallocatie.

Hoe werkt de verzending
Na het voltooien van je bestelling gaan we voor je aan de slag. Daarvan ontvang je een bevestiging per e-mail. Wanneer wij de order compleet hebben, bieden wij hem voor verzending aan bij PostNL. Hiervan krijg je wederom een update in via e-mail. In die e-mail vind je informatie over de vervoerder PostNL, een link om jouw bestelling te volgen (Track&Trace) en een indicatie wanneer deze geleverd gaat worden.

Hoe lang is de levertijd?
We hanteren een levertijd van 3 tot 5 werkdagen gerekend vanaf het moment dat jij je bestelling plaatst. 90% van de bestellingen wordt binnen 3 dagen geleverd.

Zijn er restricties aan de verzending?
We leveren gratis binnen Nederland en België. Voor levering naar overige Europese landen kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Leveren buiten de EU doen we niet.
Verder hanteren we geen restricties op de levering.
Hoe werkt de aflevering van mijn bestelling
De aflevering is afhankelijk van de manier van leveren waarvoor je hebt gekozen.

Optie 1: Thuis laten bezorgen door PostNL
Een bezorger van PostNL bezorgt je aankoop op het door jou gekozen afleveradres. Dit is doorgaans de dag nadat je van ons de verzendbevestiging per e-mail hebt ontvangen. Hou je track en trace in de gaten voor de meest actuele datum van levering. Ben je niet thuis tijdens de aflevering? Dan wordt er de dag erna nog een poging gedaan óf wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL-afhaallocatie bij jou in de buurt. Haal je het dan niet af, dan komt het pakket automatisch bij ons retour.

Optie 2: Afhalen bij PostNL punt
Als je aangeeft dat je de bestelling wilt ophalen bij een PostNL Punt, wordt automatisch het dichtstbijzijnde PostNL punt getoond o.b.v. je standaard factuur/verzendadres. Kies het door jou gewenste PostNL Punt. Je kunt kiezen uit ruim 2600 verschillende afleverpunten in Nederland. De meeste daarvan zijn zowel overdag als 's avonds en in het weekend geopend. De verzendkosten zijn gratis! Doorgaans is jouw pakket binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de verzend-email beschikbaar op het door jou gekozen PostNL Punt. Je ontvangt altijd een bericht, wanneer jouw pakket bij het gekozen PostNL Punt is aangekomen.

LET OP: Wanneer je je bestelling afhaalt, dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen (paspoort, id-kaart of rijbewijs). Je pakket blijft 7 dagen beschikbaar in het door jou gekozen PostNL Punt. Daarna wordt deze teruggestuurd naar Jac Hensen.

2. Gratis afhalen in een van onze elf winkels

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in een van onze winkels. Wanneer je bestelling in de door jou gekozen winkel klaarligt, word je door de desbetreffende winkel gebeld.
Hoe werkt de verzending
Na het voltooien van je bestelling gaan we voor je aan de slag. Daarvan ontvang je een bevestiging per e-mail. Wanneer wij de order compleet hebben ontvang je een bevestiging per e-mail. We sturen je producten dan naar de gekozen winkel, die vervolgens telefonisch of per e-mail contact met je opneemt.

Hoe lang is de levertijd?
We hanteren een levertijd van 3 tot 5 werkdagen gerekend vanaf het moment dat jij je bestelling plaatst. 90% van de bestellingen wordt binnen 3 dagen geleverd.