Meepakkers korting tot 50%

Casual kleding: outfit inspiratie voor je vrijetijd  

Kleding heeft aanzienlijke invloed op onze gedachten en percepties, volgens psychologen aan de California State University. Het kiezen van de juiste outfit beïnvloedt niet alleen hoe we onszelf zien, maar ook hoe anderen ons beoordelen. Het belangrijkste is dat het selecteren van een goede casual outfit niet ingewikkeld hoeft te zijn, soms is het zo simpel als een goed t-shirt en een fijne spijkerbroek.

Hoewel de informele dresscode veel vrijheid biedt, kan het ook uitdagend zijn zonder strikte regels. Onze inspiratiegids voor casual kledingsets biedt hulp voor verschillende draagmomenten, zodat je met nieuwe inzichten je favoriete set kunt ontdekken. Onthoud, je kleding is je visitekaartje en het samenstellen van een goede outfit is belangrijk, vooral omdat een informele look nabijheid en benaderbaarheid kan uitstralen, wat in een tijd van samenvloeiend werk en privéleven steeds meer wordt gewaardeerd. Neem de tijd om je in de casual dresscode te verdiepen; het kan dichterbij zijn dan je denkt.


Casual avondje uit

Leuk avondje uit op de agenda? Het doel is om een casual outfit te vinden die past bij de locatie en het gezelschap. Lees alle artikelen over de beste keuzes en loop nooit meer rond met de vraag "wat doe ik vanavond aan?"

Outfitopties voor elke getaway

Met een stedentrip, strandvakantie of een weekendje weg op de agenda is het tijd om de koffers weer eens af te stoffen en af te laden. Maar voordat we op de zaken vooruitlopen, welke casual kleding ga je meenemen? 


Plan je festival outfit

Alles wat wij proefondervindelijk hebben ontdekt, delen we graag met je. Zo kun jij eenvoudig de perfecte festival outfits samenstellen. De eerste regel delen we alvast: pak nooit teveel in! 

Outfits voor een dagje outdoor

Er is altijd wel een reden om de dag waarop je eropuit wil gaan uit te stellen. Slecht weer, geen zin of andere plannen zijn prachtige argumenten om niet te gaan. Zorg dat je één goed tegenargument hebt voor dit proces en stel jezelf de perfecte “eropuit outfit” samen. Een goede outfit is namelijk een prima begin!


Ga je op date? Maak indruk!

 Je wil een outfit die laat zien dat jij je best hebt gedaan, zonder dat het lijkt dat je té hard je best hebt gedaan. Ons advies? Lees even mee wat wij uitzochten over date outfits. 

Gala fits voor mannen

Een gala is een van de meest formele evenementen waar je naartoe kunt gaan. Het is een avond vol glamour en elegantie, waar je je best moet doen om er op je best uit te zien. Maar wat draag je naar een gala? In deze blog geven we je enkele tips voor de perfecte gala outfit.


Comfortabel casual

Lezen, schrijven of kijken. De uren die je doorbrengt in gezelschap van het comfort van je bank of de luie stoel, lopen flink op. Het loont om te investeren in eersteklas outfits die deze momenten van een extra laagje behaaglijkheid voorzien. Er is momenteel een trend gaande die daar bijzonder goed op inspeelt. Goede sloffen, joggingsbroek of zijdezachte hoodie, iemand?  

Gala fits voor mannen

Zakelijke outfits voor heren bepalen de indruk die jij achterlaat, ongeacht het beroep dat je uitoefend. Formeel, smart-casual of helemaal casual, waar vraagt jouw branche om en hoe kleed jij je daarvoor aan? Lees hoe jij op kantoor de beste versie van jezelf kan late zien!


Ontdek alle draagmomenten

Inspiratie nodig voor andere draagmomenten? Bekijk dan al onze artikelen over gelegenheden, vrije tijd, bruiloften, dagjes weg en veel meer.