Meepakkers korting tot 50%

Dresscode Decoder: Een volledige verkenning van werkoutfits

Het is bijzonder wat kleding voor je kan doen. Psychologen aan de California state University bewezen dat kleding de manier waarop we denken beïnvloedt. Niet alleen hoe we onszelf percipiëren, maar ook hoe anderen ons beoordelen. Met het kiezen van de juiste outfit heb je daarmee invloed op ieder besluit en daarnaast is het positieve effect op het zelfvertrouwen van een goed gekozen set ook niet onbelangrijk.

Nu werkgewoonten definitief zijn veranderd, biedt de kleding die de moderne man naar werk draagt een aantal nieuwe uitdagingen. Gelukkig zijn wij hier, expert in alle draagmomenten die jij in de week voorbij ziet komen. Van de nette pakken voor je belangrijke meetings tot de stijlvolle set waarmee jij complimenten oogst op de VrijMiBo.  


Kantoor Chic: Formele Herenmode

Zorgvuldige kledingkeuzes, ongeacht de dresscode, hebben positieve effecten op hoe anderen je waarnemen op het werk. Het dragen van een formele outfit kan je zelfvertrouwen vergroten, wat weer ten goede komt aan je prestaties. Ontdek meer over de impact van kleding op mindset en succes op het werk.

Smart Casual: Werkkleding in Formele Sferen

In een wereld waar informele dresscodes terrein winnen, draait het om de 3 C's: Cool, casual en comfortabel. Of het nu smart-casual, business-casual of casual chic is, het mengen van casual en formeel tilt je kleding naar een hoger niveau. Benieuwd naar meer interpretaties en tips?


Ontdek de Favoriete Casual Werk Looks

Een paar jaar geleden schrapte de laatste invloedrijke investeringsbank zijn formele dresscode, een teken van de groeiende trend naar casual kleding op het werk. Ontdek hoe de formele dresscode plaatsmaakte voor meer informele stijlen en krijg inzicht in de wereld van casual werkmode.

Gekleed voor Succes: Sollicitatie Essentials

Sollicitatiegesprekken vragen niet langer om strikte formele kledingnormen. Het kiezen van de juiste outfit kan stressvol zijn, omdat je beoordeeld wordt door potentiële werkgevers. Ontvang handige tips om met zelfvertrouwen en een voorsprong het sollicitatiegesprek in te gaan.


Casual Friday: Kledingkeuzes voor de Vrijdag

Voor bedrijven die nog niet volledig casual zijn, worden vrijdagen vaak gereserveerd voor Casual Friday. Ontvang inspiratie en advies over hoe je op deze dagen stijlvol maar toch ongedwongen kunt verschijnen op het werk.

Ontdek Nieuwe Werklooks: Extra Inspiratie

Hoewel je weinig invloed hebt op de kantoor dresscode, bepaal je zelf de lat voor je eigen outfits. Leer hoe je de juiste kledingkeuzes maakt voor verschillende werkmomenten en ontdek handige tips om je persoonlijke stijl te behouden.


Gratis back to work stijlgidsGratis back to work stijlgids

Ontdek alle draagmomenten

Inspiratie nodig voor andere draagmomenten? Bekijk dan al onze artikelen over gelegenheden, vrije tijd, bruiloften, dagjes weg en veel meer.