Laatste week: Stapel korting tot 20%

Tassen

Ontdek tassen voor naar kantoor, het weekend weg ende dagelijkse boodschappen.

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 5
Prijs
€ 49,00 € 150,00
€ 49,00 € 150,00
Kleur
Materiaal
 1. 1
Op voorraad in i
 1. 7
 2. 3
 3. 3
 4. 3
 5. 2
 6. 1
 7. 2
 8. 1
 9. 3
Meer tonen Minder tonen

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ook als man heb je iedere dag verschillende spullen die je mee moet nemen, naar bijvoorbeeld je werk. Het is dan wel zo handig om een geschikte herentas te hebben. Ideale herentassen zijn overzichtelijk en gemakkelijk in te delen. In jouw herentas moet je natuurlijk genoeg spullen kwijt kunnen, zoals je laptop of andere spullen. En natuurlijk moet een herentas matchen met je outfit, daar weten wij alles van!

Lederen herentassen
Wij hebben enkel herentassen van onze private labels. Deze herentassen hebben de beste kwaliteit en zijn altijd gemaakt van het beste leer. De herentassen zijn ontworpen met gemak als kernwaarde. Een herentas van Jac Hensen of Nils heeft een stoere uitstraling door de vele details en het gebruik van echt leer. Een ideale tas voor iedere man! Deze herentassen hebben daarnaast ook bijna allemaal een apart hengsel. Dit hengsel kun je eraf halen zodat je de tas nonchalant kunt dragen. Moet je veel fietsen of reis je veel met het openbaar vervoer? Dan is een hengsel waarmee je de tas om je schouder kunt hangen wel erg handig!

Herentas; de ideale kleur
De ideale kleur voor een herentas is een neutrale kleur, zoals donkerblauw of cognac. Herentassen moeten functioneel zijn voor de man en gemakkelijk te combineren zijn met de outfit. Daarom hebben wij tassen die zijn ontworpen in de meest neutrale kleurencombinaties, zo weet iedere man hoe hij zijn herentas moet combineren! Weet je niet zeker welke herentas het beste bij jou past? Ga dan langs in 1 van onze 11 winkels en onze stijladviseurs helpen je graag verder!