Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Bretels

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Merk
  1. 3
  2. 14
  3. 7
Prijs
€ 24,00 € 70,00
€ 24,00 € 70,00

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bretels worden misschien steeds minder gedragen, maar het is nog zeker een graag geziene accessoire in de herenmode. Bretels worden met name door de man gedragen. Zij dragen de bretels om de pantalon op de juiste hoogte te houden, zonder dat zij daar een riem bij dragen. Wij weten hoe mannen zich het liefst kleden. Bretels kopen? Wij hebben zorgvuldig een collectie samengesteld met de mooiste bretels!

Dragen van bretels
Eerder werd altijd gezegd dat bretels niet in het zicht gedragen mogen worden. Maar ga je de bretels als modeaccessoire dragen? Dan mogen de bretels best gezien worden! Tegenwoordig worden de bretels vaak met een metalen klemmetje vastgezet aan de pantalon. Het nadeel van deze klemmetjes is dat deze de broeksrand kunnen beschadigen. Maar wellicht zijn deze bretels wel handiger, doordat pantalons steeds vaker zonder bretelknopen worden geproduceerd. Ook hebben wij bretels die bevestigd worden door middel van knopen. Deze bretelknopen zitten aan de binnenzijde van de broekrand en zijn dus niet zichtbaar. Draag je de bretels het liefst uit het zicht? Dan is het gebruikelijk om een colbert of jasje over de bretels te dragen.

Bretels kopen
Bretels kopen kan uiteraard bij Jac Hensen. Wij vinden mannenmode belangrijk en daar horen de juiste accessoires bij! Met de juiste bretels stel jij jouw complete outfit samen. Bretels kopen doe je via een van onze winkels of online. Wij maken bretels kopen gemakkelijk voor jou!