Laatste week: Stapel korting tot 20%

Stropdassen

Upgrade je zakelijke of feestelijke outfit met de perfecte stropdas.

Trouw stropdassenTrouw stropdassen
Effen stropdassenEffen stropdassen
Stropdas met printStropdas met print
Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Merk
 1. 1
 2. 1
 3. 82
 4. 3
 5. 10
 6. 3
 7. 132
 8. 9
 9. 46
Meer tonen Minder tonen
Prijs
€ 12,00 € 80,00
€ 12,00 € 80,00
Dessin
 1. 142
 2. 28
 3. 10
 4. 20
 5. 2
 6. 10
Meer tonen Minder tonen
Materiaal i
 1. 7
 2. 26
 3. 95
 4. 41
 5. 212

287 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 12
Van hoog naar laag sorteren

287 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 12
Van hoog naar laag sorteren

De stropdas is de laatste stap in het creëren van een stijlvolle outfit. De juiste stropdas bij je look is het item dat zegt: “Ik ben goed gekleed”. Terwijl een stropdas tegenwoordig niet meer verplicht is op veel plaatsen, zien we juist een opleving in de populariteit van de stropdas. Dat is helemaal terecht. Een stropdas is nog steeds essentieel als je er op je best uit wilt zien. Als je de moeite neemt om een stropdas om te knopen, zorg dan in ieder geval dat je een goed exemplaar uitzoekt. Stropdassen gaan enorm veel jaren mee, dus weersta de verleiding om een goedkope stropdas te kopen. Investeer in een mooie stropdas en je zult jaren lang complimenten oogsten. En de afschrijving is minimaal!

Stropdas heren

Er zijn honderden stijlen en soorten stropdassen voor heren om uit te kiezen, dus hoe kies je de goede? Dat is niet eenvoudig, maar we helpen je graag. Het belangrijkste onderdeel van de stropdas is zijn kleur. De makkelijkste manier om de juiste heren stropdas bij je outfit te kiezen is om voor een kleur stropdas te gaan die in je outfit terug komt. Heb je bijvoorbeeld rode details op je schoenen? Ga dan voor een rode stropdas om dat te accentueren. Je outfit is direct af. De tweede manier is om de kleur van je stropdas te bepalen is door een kleur te kiezen die complementair is aan je outfit. Een zwarte stropdas bij een grijze outfit, een donkerblauwe das bij een blauw pak of een groene das bij een beige outfit.

Stropdas bruiloft

De belangrijkste gelegenheid waarvoor mannen vaak een stropdas omknopen is een bruiloft. Deze stijlvolle gelegenheid nodigt uit om volledig uit te pakken. Ga met je stropdas voor een bruiloft altijd voor een vrolijke kleur. Gebloemde stropdassen zijn ook een goede manier om een feestelijke uitstraling te creëren. Leuk is het om met je bruiloft stropdas een hint te geven naar de outfit van je partner of date. Draagt deze iets blauws? Ga dan voor een blauwe stropdas! Fijne bijkomstigheid is dat jullie op gemaakte foto’s goed bij elkaar zullen passen. Laatste tip is om je outfit met stropdas altijd af te maken met een bijpassend pochet, want accessoires moeten altijd bij elkaar passen.