Voordeelweken: Stapel korting tot 20%

Shawls

De juiste shawl heeft de kracht je outfit naar een hoger niveau te tillen. 

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
 1. 5
 2. 31
 3. 1
 4. 1
 5. 2
 6. 1
 7. 2
Meer tonen Minder tonen
Kleur
Prijs
€ 12,00 € 70,00
€ 12,00 € 70,00
Dessin
 1. 3
 2. 10
Materiaal i
 1. 30
 2. 3
 3. 2
 4. 1
 5. 2
 6. 13
Meer tonen Minder tonen
Outlet
 1. 2

43 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

43 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

Het zijn soms kleine dingen die een outfit naar een hoger niveau kunnen tillen. De heren shawl is daar een goed voorbeeld van. In principe is het slechts een functioneel stuk mooie stof om je hals warm te houden wanneer tempraturen dalen, maar in de juiste handen kan hij als accessoire een echte toevoeging zijn op je outfit. Voeg nu een stukje flair aan je outfit toe en vind de perfecte shawl voor heren in onze uitgebreide collectie.

Shawl heren

Heren kunnen ongeacht seizoen kiezen voor een shawl bij hun outfit. Er zijn namelijk zomer en wintervarianten verkrijgbaar. De noodzaak voor een behaaglijk stukje stof in de nek wordt namelijk hoger, wanneer de tempraturen dalen – en dat kan ook prima op een zomeravond zijn. Dit neemt echter niet weg dat de winter het thuisterrein is van de shawl. Ben je op zoek naar een warm exemplaar? Dan heb je veel om uit te kiezen!

Even antwoord geven: is het nou sjaal of shawl?

Laten we even bij het begin beginnen. Zolang het product bestaat, lopen we met deze vraag. Is het nou sjaal of shawl? Simpel antwoord: allebei is goed in de Nederlandse taal. Wij kiezen voor shawl, omdat dit net een slagje luxer oogt!

Heren shawls in verschillende stoffen

PDe hoeveelheid draagplezier die je van je nieuwe aanwinst zult hebben, is voor een groot deel afhankelijk van de stof waarvan deze is gemaakt. Ben je op zoek naar een warm exemplaar? Dan kun je het best voor een wollen shawl of eentje van kasjmier gaan. ’s Zomers zijn katoenen of linnen shawls hetgeen dat we aanraden. Synthetische stoffen lenen zich ook bij uitstek voor een goede shawl, omdat deze net een slagje duurzamer zijn dan natuurlijke stoffen en ook nog eens langer meegaan.

Welke kleur shawl moet ik kiezen?

Stem de kleur van je shawl altijd af op de jas die je draagt. Kies daarvoor kleuren die van nature complementair aan elkaar zijn. Blauw gaat altijd goed met blauw, beige past goed bij groen en grijs laat zich feilloos matchen met zwart. Heb je meerdere jassen? Dan raden we je aan om een van deze twee dingen te doen. Meerdere shawls kopen zodat je altijd de juiste match hebt óf een gestreepte of geruite shawl kopen. Doordat deze meerdere kleuren in het palet hebben, passen ze bij een breed scala aan jassen. Eenvoudig toch?

Nette shawls of casual uitvoeringen

Het verschil tussen een nette shawl en een casual uitvoering zit hem voornamelijk in de weving van de stof. Hoe grover deze is, hoe informeler de shawl. Kies daarom voor een grof gebreide shawl als je vaak spijkerbroeken draagt en voor een fijn gebreide variant wanneer je steevast een mantel van de kapstok plukt. De print heeft ook invloed op de formaliteit, want effen shawls zijn net een slagje formeler dan de exemplaren met print.

Lekker makkelijk met een matchende shawl en muts combo

Draag je ook een muts? Dan komt er nog een spelregel bij. Het is namelijk stijlvol als deze ook met je shawl matcht. Veel merken spelen hier op in door een complete set aan te bieden. Hartstikke handig! Meer stijlvolle accessoires voor heren hebben wij ook voor je.

Heren shawl kopen

Naast dat onze winkels vol liggen met mooie shawls, bieden we ze ook online aan. Kies de mooiste uit en wij bezorgen hem gratis bij je thuis. Kun je een stukje advies gebruiken bij het online kopen van een heren shawl? Raadpleeg dan onze chat, waar we je graag assisteren!