Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Ontvang 20% korting op een maatpak van 1 t/m 7 november! | Meer info | Afspraak maken
Momenteel is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar i.v.m. een storing
Er wordt momenteel hard aan gewerkt, excuses voor het ongemak.
Meepakkers tot 50% korting >
Online gaan wij verder! Alleen vandaag €10.- korting met code:  THUIS10 
*Geldig bij besteding vanaf €60. Pas de code toe in je winkelwagen >
We zijn weer open! Maak nu jouw winkel afspraak Klik hier >

Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand maar weet je nog niet precies wat? Denk dan eens aan een cadeaubon van Jac Hensen! Niets is moeilijker dan een cadeau voor iemand te kopen, want iedereen heeft een eigen smaak en stijl. De kans dat je dan iets koopt wat de ander niet mooi of leuk vindt is dan natuurlijk groot. Wij bij Jac Hensen snappen dat! Daarom kun je bij ons terecht voor cadeaubonnen tussen de €10,- en €50,-. Uiteraard kun je meerdere cadeaubonnen kopen om het bedrag te verhogen.

Cadeaubon; shoppen voor een ander
Shoppen voor jezelf is fijn maar voor iemand anders winkelen is nog veel leuker! Heb je er al eens aan gedacht om je vader, zoon, man of vriend een modieus cadeau te geven? Dat kan met de cadeaubonnen van Jac Hensen! Een cadeaubon is natuurlijk altijd fijn om te geven en te krijgen. Je kunt namelijk zelf kiezen wat je ervoor koopt! Herenkleding of accessoires voor iemand anders kopen is lastig, maar als je een modieus cadeau wil geven, dan zit je met een cadeaubon van Jac Hensen altijd goed.

Met een cadeaubon zit je altijd goed
Wil jij een origineel cadeau geven? Kom dan goed voor de dag op verjaardagen met een cadeaubon van Jac Hensen. Maar ook om iemand zomaar te verrassen of een leuk bedankje te geven, dan zit je goed met een van onze cadeaubonnen!