Shop het perfecte trouwpak in Veenendaal 

Adresgegevens:
Scheepjeshof 4-12
3901CV Veenendaal
0318 - 50 1190


Ben je op zoek naar het perfecte trouwpak en woon je in de omgeving van Veenendaal? Neem je gevolg dan gezellig mee naar Jac Hensen Veenendaal. Terwijl jullie in een ontspannen setting genieten van een goede kop koffie verteld onze expert je over de laatste mode, de nieuwste kleuren en welke pasvorm het best zou staan bij je postuur. Klinkt fantastisch toch? Je trouwpak op deze manier kopen! 


Laat je inspireren door onze grote collectie trouwpakken 

Op je bruiloft wil jij je natuurlijk van je beste kant laten zien en daarbij hoort een mooi trouwpak. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een goed zwart trouwpak, een tijdloos donkerblauwe variant of een trendy groentint: in de uitgebreide collectie van Jac Hensen Veenendaal vind je eenvoudig het trouwpak dat bovenaan op je verlanglijstje staat. 

Wil jij jezelf extra trakteren voor deze prachtige dag? Dan is het ook mogelijk om een trouwpak op maat te laten te ontwerpen. Een van onze maatwerk experts neemt je mee door het hele proces en samen kiezen jullie de perfecte kleur stof, bepalen jullie de voorkeuren van de pasvorm en laat je persoonlijke details zoals de datum van de bruiloft graveren in de voering. Voor het kopen van een trouwpak op maat is het raadzaam om een afspraak in te plannen, zodat je zeker weet dat er een trouwexpert voor je klaarstaat.  

Ook voor trouwoverhemden, stropdassen en gilets  

Als je het perfecte trouwpak gevonden hebt, is het tijd om de outfit compleet te maken met de perfecte details. Ook trouwaccessoires kun je kopen bij Jac Hensen Veenendaal. Denk hierbij aan trouwschoenen, off-white stropdassen en een ruime selectie aan trouwoverhemden.

We helpen je graag om de puntjes op de i te zetten en met de juiste accessoires de perfecte trouwoutfit te combineren. Is dat niet handig? Zo ben jij in één keer klaar met het doen van je inkopen!

Het maken van een afspraak 

Wanneer je een trouwpak gaat shoppen in Veenendaal, wil je tijdens je bezoek kunnen vertrouwen op de kennis van een trouwexpert. Door vooraf een afspraak te maken, kunnen we ervoor zorgen dat er iemand voor je klaarstaat.

Maak je een afspraak en kies een moment dat past bij jou agenda (en die van je gevolg). Dat kan eenvoudig via onderstaande knop.