Trouwpak kopen bij Jac Hensen Dordrecht

Adresgegevens:
Visstraat 27
3311 KX Dordrecht
078-3036811


Bij het shoppen van je trouwpak wil je natuurlijk goed geholpen worden en kunnen putten uit de kennis van een trouwexpert. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want het team van Jac Hensen in Dordrecht staat voor je klaar met goed advies en lekkere koffie. We vertellen je graag over de laatste trouwpak trends, de beste kleuren voor het seizoen en laten je verschillende opties passen. Grote kans dat je de winkel uitstapt met het perfecte trouwpak! 


Trouwpakken: de keuze is reuze!  

Zie je jezelf al in een gaaf groen trouwpak bij de ceremonie verschijnen of wil je liever eens kijken hoe een lichtblauw trouwpak je staat? Geen probleem, want er hangt een ruim assortiment aan trouwpakken voor je klaar om uit te kiezen. 

Wil je voor deze bijzondere dag een uniek trouwpak? Laat je dan adviseren over een trouwpak op maat. Samen met een maatwerkexpert kijk je samen naar de juiste kleur, de perfecte pasvorm en gave details als een datum in de kraag.  

Maak je outfit compleet met de juiste trouwschoenen, trouwoverhemd en accessoires  

Het trouwpak is slechts het begin van je outfit voor deze belangrijke dag. Bij Jac Hensen in Dordrecht vind je daarom een compleet assortiment met trouwschoenen, trouwoverhemden en stijlvolle accessoires als stropdassen en pochets.

We denken graag met je mee over de hele outfit en geven je advies over slimme kleurencombinaties. Zo weet je zeker dat jij een stijlvolle indruk maakt naast je aanstaande en op de trouwfoto’s!   

Maak eenvoudig online je afspraak 

Om er zeker van te zijn dat er een trouwexpert voor je klaarstaat tijdens het kopen van je trouwpak, is het aan te raden om vooraf een afspraak te maken. Plan een moment dat jou (en je gevolg) schikt, dat kan eenvoudig via onderstaande knop