Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Ontvang tot 50% korting op de Meepakkers

Trouwpak kopen in Almelo  

Adresgegevens:
Grotestraat 39-41
7607 CC Almelo
0546 - 45 6789Het perfecte trouwpak is dichterbij dan je denkt. Vind het trouwpak van je dromen in de omgeving van Almelo en kom langs bij Jac Hensen. Jij en je gezelschap kunnen onder het genot van een kopje koffie (of een lekker biertje) vertrouwen op het advies van een echte trouwexpert. We vertellen je graag over de laatste trends, de juiste kleuren en helpen je in een ontspannen setting het perfecte trouwpak te vinden.


Eenvoudig je keuze maken uit een uitgebreide collectie trouwpakken 

Je trouwpak is misschien wel het belangrijkste pak dat je draagt en dan wil je natuurlijk alle mogelijkheden verkennen. Bij Jac Hensen Almelo maak je je keuze uit een brede collectie met trendy groene trouwpakken, frisse lichtblauwe exemplaren of heb je een ruime keuze in goede donkerblauwe trouwpakken. 

Iedere man heeft een ander postuur en daarom bieden we naast reguliere maten ook lengte- en breedte maten aan, waardoor de juiste maat altijd beschikbaar is. Het is ook mogelijk om je eigen trouwpak te ontwerpen via onze trouwpak op maat module. Kies uit de perfecte kleur uit honderden stoffen en maak samen met onze maatwerkexpert een unieke pasvorm gebaseerd op jou voorkeuren.  

Ook voor je trouwaccessoires  

Bij je trouwpak komt meer kijken dan alleen een colbert en een pantalon: je wil de perfecte trouwschoenen, een stijlvolle stropdas en een goed overhemd om de look helemaal compleet te maken.

We denken graag met je mee over de details van je outfit en je kunt kiezen uit een ruim aanbod accessoires. Zo ben jij na je bezoek aan Jac Hensen Almelo in één keer klaar! 

Eenvoudig een afspraak maken   

Als je een trouwpak gaat kopen in Almelo wil je natuurlijk dat er tijdens je bezoek een expert voor je klaarstaat. Dat kan eenvoudig door een afspraak te maken.

Kies een moment dat jou schikt en als bedankje geven we je 25,- korting op je trouwpak!