De voorjaarschecklist voor mannenDe voorjaarschecklist voor mannen

De checklist met voorjaars kleding voor mannen

Het voorjaar is fantastisch. Warme dagen zonder benauwende zomerhitte, de natuur in volle bloei en een gevoel van optimisme dat overheerst omdat we de koude wintermaanden weer achter ons hebben gelaten.

Het voorjaar van 2023 is een bijzondere, want er staat bijzonder veel leuks op de sociale agenda. Bruiloften, feesten of weekendjes weg? Met hernieuwde waardering gaan we eropuit en daarom is tijd om je garderobe af te stellen op alle plannen die jij dit voorjaar hebt. 

Welke trends gaan we dit voorjaar voorbij zien komen? Welke kledingstukken mogen niet ontbreken? Wat zijn de meest handige kledingstukken voor het voorjaar? Vragen waar we in onze voorjaar checklist het antwoord op hebben!


Gratis back to work stijlgidsGratis back to work stijlgids

1. Voorjaar trend: Pronken in pasteltinten

Voeg dit voorjaar een hintje kleur toe aan je garderobe in de vorm van frisse pasteltinten. Combineer ze op je lichte spijkerbroek of korte broek voor maximale impact. Dat staat hartstikke vrolijk toch?


"Het voorjaar is het perfecte moment om ook je zakelijke garderobe eens te voorzien van een upgrade."

6. Alles mee naar het strand of dagje weg

Ontspannen dagen op het strand of een avontuurlijke citytrip. Met een handige totebag heb jij al je essentiële accessoires als zonnebril, portemonnee en (hopelijk) een flesje zonnebrand bij de hand. Check? Dan ben je klaar om te gaan!