Meepakkers korting tot 50%

Sneakers

Vind alles van sneakers voor onder je pak tot comfortabele gympen bij je favoriete jeans.

Beige sneakers voor herenBeige sneakers voor heren
Witte sneakersWitte sneakers
Sneaker trends voor herenSneaker trends voor heren
Filteren
Selectie verfijnen
Maat
 1. 6
 2. 26
 3. 38
 4. 45
 5. 41
 6. 28
 7. 9
 8. 1
 9. 1
 10. 1
Kleur
Merk
 1. 5
 2. 2
 3. 10
 4. 9
 5. 7
 6. 6
 7. 9
 8. 12
 9. 2
 10. 4
 11. 7
 12. 2
 13. 1
 14. 1
Prijs
€ 9,00 € 230,00
€ 9,00 € 230,00
Dessin
 1. 21
 2. 59
Meepakkers
 1. 2
Materiaal i
 1. 19
 2. 1
 3. 1
 4. 2
 5. 60
Sluiting
 1. 53
 2. 5
Jaargetijde
 1. 44
 2. 33
Soort
 1. 45
 2. 2
 3. 11
Duurzaam
 1. 10

77 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 4
Van hoog naar laag sorteren

77 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 4
Van hoog naar laag sorteren

Er is geen stijl schoenen zo veelzijdig als de sneakers. Wanneer je over straat loopt en een blik omlaag werpt, zul je zien dat sneakers de meest gedragen schoen is van dit moment. Sneakers voor heren zijn op de top van hun populariteit en het ziet er niet naar uit dat daar in de komende jaren verandering in gaat komen. We helpen je graag het perfecte paar comfortabele gympen te vinden en nodigen je uit om door onze uitgebreide collectie sneakers voor heren te scrollen.

Sneakers heren

Oorspronkelijk is de sneaker voor heren ontworpen als herenschoen voor tijdens het sporten, maar in de jaren vijftig van de vorige eeuw maakte de sneaker de stap van de atletische naar de casual garderobe toen heren als James Dean de regels van stijl verlegden. Sindsdien hebben sneakers heren overal ter wereld overtuigd van zijn draagcomfort en heeft de sneaker een ware evolutie doorgemaakt: sneakers draag je nu niet alleen tijdens het sporten, maar je draagt nu ook een setje witte sneakers naar kantoor of draagt zelfs sneakers onder je pak.
Er bestaat in de wereld van sneakers een tweedeling. Aan de ene kant staat de sportieve sneaker die, doorgaans wit gekleurd, het best combineert met een jogginsbroek of jeans. Aan de ander kant vind je de nette sneaker, vaak gemaakt van leer of suéde die stijlvol staat onder chino of pantalon.

Sportieve heren sneakers

Hoewel de naam anders doet vermoeden is de sportieve sneaker niet geschikt voor de vijf kilometer die je ’s avonds maakt. Met een sportieve sneaker wordt gehint op de kleur van de schoen, die van origine wit of zwart is. Sportieve sneakers worden vaak ontworpen door merken die ook roots in de sportwereld hebben, denk hierbij bijvoorbeeld aan Lacoste of Björn Borg sneakers. De sportieve sneaker is, in tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden, het best geschikt om onder je pak te combineren.

Nette sneakers voor heren

De populariteit van de sneakers heeft zich ook de zakelijke dresscodes veroverd , waardoor er nu ook sprake is van een subcategorie nette sneakers voor heren. De combinatie van mooie materialen als leer en suède, gecombineerd met onderscheidende details zorgen ervoor dat je een sneaker ook prima naar kantoor kunt dragen en veel exemplaren niet onderdoen voor de nette veterschoenen die je normaal gesproken draagt. Sneakers van ons eigen Jac Hensen premium zijn een goed voorbeeld van nette sneakers voor heren en misschien wel de perfecte optie als je sneakers voor onder je chino zoekt.

Sneakers onder pak

We horen het vaak gevraagd worden: “Kan een sneaker onder een pak gedragen worden?” Het korte antwoord is: Ja. Het langere antwoord is dat, hoewel we het dragen van een sneaker onder je pak aanmoedigen, je wel rekening moet houden met het type sneaker dat je onder je pak wil gaan dragen. Pakken op zichzelf zijn bezig met een transformatie en worden door de opkomst van stretchstoffen informeler. Een goede sneaker zal bij een informeel pak vaak zelfs beter staan dan een gespschoen. De regel die hier uit voortvloeit is; hoe informeler je pak, hoe informeler je sneaker eronder mag zijn.