Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'
Heren mode trends voorjaar 2022Heren mode trends voorjaar 2022

Een nieuw seizoen staat voor de deur; het gure weer maakt stelselmatig plaats voor een waterig zonnetje. Wat zijn je plannen, waar ga je heen, denk je misschien al een stukje vooruit en heb je de zomervakantie al geboekt? Hoog tijd om ook je garderobe van een frisse update te voorzien. Het vroege voorjaar is bij uitstek geschikt om even stil te staan bij je wensen: die thuiswerk trainingsbroek mag langzamerhand op het achterste stapeltje in je kledingkast komen te liggen om plaats maken voor wat stijlvolle verandering.  
We selecteerden de 10 beste nieuwe kledingstukken die je garderobe een positieve impuls zullen geven; zodat jij het voorjaar goed tegemoet kunt gaan. Ready voor de herenmode van het voorjaar van 2022? Let’s go!  

1. In stijl ontspannen met Athleisure 

Met de dagen vanuit het thuiskantoor nog vers in onze geheugen hebben sport- en vrijetijdskleding een nog belangrijke plek in onze garderobe ingenomen. Dit voorjaar bieden we daarom ook breed baan voor deze combinatie van mode en comfort.  

Begin je zoektocht naar het perfecte athleisure kledingstuk bij merken als Björn Borg en Calvin Klein, maar vergeet ook niet een blik te werpen op Tommy Jeans; afgebeelde Hoodie is met zijn frisse kleur en ruime pasvorm perfect voor de ontspannen dagen.  


Groeny hoody tommy jeansGroeny hoody tommy jeans


3. Fijn voor het voorjaar; de bodywarmer  

Heren, investeer voor het voorjaar van 2022 in een bodywarmer. Je zult ons bedanken op de dagen dat het niet warm, maar ook niet koud is (zo’n 5 maanden per jaar). De bodywarmer is niet alleen praktisch, maar ook heel stijlvol en biedt het perfecte lichtgewicht alternatief op voorjaarsjassen en jacks. 
Een belangrijke argument voor de bodywarmer is zijn bruikbaarheid en schroom je daarom niet om de hem als behaaglijk laagje te dragen onder colbert of lichte jas.


Heren bodywarmerHeren bodywarmer


5. Niet zo serieus met vrolijke prints 

Het seizoen van terrasjes en eten in de buitenlucht nadert met rasse schreden, dus zorg dat je goed voorbereid bent. Een vrolijke print polo gecombineerd met een effen chino is je go-to-outfit voor deze dagen. Heb jij er al een in je kast liggen?  

Heren polo met printHeren polo met print

Wit heren overhemdWit heren overhemd

6. Perfect voor iedere dag; het witte overhemd  

Of je hem nu met een gewassen spijkerbroek, onder je colbert of overshirt of bij je maatwerk pak draagt; het witte shirt is door zijn frisse kleur onmisbaar voor het voorjaar. Onmisbaar in iedere garderobe en één van die kledingstukken die je ’s ochtends zonder twijfel uit de kledingkast kunt grissen.  
Maak er een gewoonte van om ieder voorjaar een setje frisse witte shirts te shoppen; want ze zullen iedere outfit compleet maken. 7. Tijd voor een Cargo pants

Hij was een tijdje not-done – zoals dat in de herenmode gaat, maar dit voorjaar mag je weer ongegeneerd genieten van de cargo pants. Niet alleen modieus, maar door de extra zakken op de bovenbenen ook bijzonder handig. Om er weer in te komen raden we je als eerste een zwart exemplaar aan, zodat hij eenvoudig te combineren is, waarna je (indien gewenst) kunt uitbreiden naar een beige cargobroek of een gave groene. 

Heren cargo pantsHeren cargo pants

Heren overshirtHeren overshirt

8. Speel met laagjes met het overshirt 

Net iets grover dan het traditionele overhemd, maar lichtgewicht genoeg voor warm weer, het overshirt is de perfecte keuze wanneer je laagjes draagt. Afgebeeld overshirt van ons eigen Jac Hensen Premium laat zich door zijn ecru kleur zowat bij iedere broek of jeans combineren. Ga je voor een wauw effect dit voorjaar? Combineer hem dan met een camel chino.  9. Vind de perfecte spijkerbroek 

De spijkerbroek is het kleding equivalent van de pizza. Altijd goed, maar het is bijzonder om een spectaculaire te vinden. Wij zijn altijd op zoek naar de beste die op de markt verkrijgbaar zijn en voegden daarom dit seizoen G-star toe aan ons assortiment.  
Het voorjaar is het domein van de lichte wassing spijkerbroek. Mocht je nog in de markt zijn voor een goed exemplaar dan kan het raadzaam zijn daar te starten. 


Heren spijkerbroekHeren spijkerbroek