Rode polo

Grote kans dat een rode polo je bijzonder goed staat. We hebben in ieder geval de beste exemplaren van dit moment voor je geselecteerd.

Huidige filters
 1. Kleur Rood Verwijder dit artikel
Filteren
Huidige filters
 1. Kleur Rood Verwijder dit artikel
Alles wissen
Selectie verfijnen
Grote maat / Extra lang i
 1. 1
 2. 9
Maat
 1. 2
 2. 10
 3. 9
 4. 9
 5. 8
 6. 8
 7. 5
 8. 3
 9. 3
Pasvorm i
 1. 8
 2. 1
 3. 4
Merk
 1. 5
 2. 2
 3. 3
 4. 2
 5. 1
Kleur
Prijs
€ 39,00 € 110,00
€ 39,00 € 110,00
Dessin
 1. 2
 2. 7
 3. 2
Materiaal i
 1. 6
 2. 13
Duurzaam
 1. 3

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Rode polo voor heren

De rode polo is een veelzijdig kledingstuk dat elke outfit een opvallende touch kan geven. Het is niet alleen perfect voor casual gelegenheden, maar kan ook een formele outfit een speels randje geven. De sleutel tot het dragen van een rode polo is het vinden van de juiste balans met de rest van je outfit.

Hoe style je een rode polo voor elke gelegenheid?

Voor een casual look combineer je jouw rode polo met jeans of shorts. Wil je een meer geklede uitstraling? Draag het dan met een nette broek en een colbert. Accessoires zoals een horloge of een riem kunnen je outfit compleet maken, maar laat de rode kleur het middelpunt van aandacht zijn.

De psychologie van de kleur rood in je garderobe

Rood is de kleur van energie, passie en actie. Het voegt een dynamische dimensie toe aan je garderobe en kan je zelfvertrouwen een boost geven. Het dragen van een rode polo kan een krachtig signaal afgeven en je helpen om op te vallen in een menigte.

Verzorgingstips voor een lange levensduur van je rode polo

Om de levendige kleur van je rode polo te behouden, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Was de polo op een koude cyclus en vermijd het gebruik van bleekmiddelen. Het is ook aan te raden om de polo binnenstebuiten te wassen en te drogen om kleurvervaging te voorkomen. Voor meer tips bekijk onze kledingverzorging pagina.

Rode polo's in de mode: een historisch perspectief

De rode polo heeft een rijke geschiedenis in de wereld van mode. Oorspronkelijk gedragen door polo spelers in de late 19e eeuw, is het uitgegroeid tot een symbool van sportieve elegantie. Vandaag de dag is de rode polo een vast onderdeel van de moderne herengarderobe, geliefd om zijn veelzijdigheid en opvallende kleur.