Stretch polo

Stretch polo's voor heren zijn de ideale keuze voor de actieve en modebewuste man.

Huidige filters
 1. Materiaal Stretch Verwijder dit artikel
Filteren
Huidige filters
 1. Materiaal Stretch Verwijder dit artikel
Alles wissen
Selectie verfijnen
Grote maat / Extra lang i
 1. 23
 2. 43
Maat
 1. 14
 2. 64
 3. 52
 4. 55
 5. 49
 6. 41
 7. 29
 8. 17
 9. 22
Pasvorm i
 1. 65
 2. 16
Merk
 1. 50
 2. 1
 3. 5
 4. 2
 5. 11
 6. 2
 7. 5
 8. 4
 9. 1
Meer tonen Minder tonen
Kleur
Prijs
€ 29,00 € 90,00
€ 29,00 € 90,00
Dessin
 1. 15
 2. 62
Materiaal i
 1. 81
 2. 40
 3. 204
 4. 1
 5. 10
Duurzaam
 1. 21

81 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 4
Van hoog naar laag sorteren

81 artikelen

 • Pagina
 • U lees momenteel pagina 1
 • van
 • Pagina 4
Van hoog naar laag sorteren

Stretch Polo voor Heren

De stretch polo voor heren is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement van comfort en veelzijdigheid. Dankzij de toevoeging van elastische materialen bewegen deze polo's met u mee, ongeacht uw activiteiten. Ze zijn perfect voor een dag op kantoor, een rondje golf of een informele bijeenkomst met vrienden.

De Voordelen van Stretch Polo's voor Actieve Mannen

Stretch polo's zijn speciaal ontworpen voor mannen die waarde hechten aan zowel comfort als stijl. De flexibele stof biedt optimale bewegingsvrijheid en past zich aan uw lichaam aan, zonder in te boeten aan stijl. Dit maakt ze ideaal voor elke actieve levensstijl, van sport tot casual vrijetijdsbesteding.

Hoe Kies Je de Perfecte Stretch Polo voor Jouw Lichaamstype?

Het kiezen van de juiste stretch polo is essentieel om de beste pasvorm en uitstraling te garanderen. Let op de lengte van de polo, de pasvorm rond uw borst en schouders, en de breedte van de mouwen. Een goed passende stretch polo accentueert uw lichaamstype op de juiste manier, terwijl hij comfort en bewegingsvrijheid biedt.

Stretch Polo's in het Professionele Leven: Stijl Ontmoet Comfort

Stretch polo's zijn niet alleen geschikt voor casual gelegenheden, maar ook voor het professionele leven. Een donkere, goed passende stretch polo gecombineerd met een nette broek straalt professionaliteit uit, terwijl het comfort behouden blijft. Ideaal voor de moderne professional die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder comfort op te offeren.

Verzorgingstips voor Stretch Polo's: Behoud de Elasticiteit

Het juiste onderhoud is cruciaal om de kwaliteit en elasticiteit van uw stretch polo's te behouden. Was ze op lage temperaturen en vermijd de droogtrommel, aangezien hoge temperaturen de elasticiteit kunnen aantasten. Hang ze te drogen om de vorm te behouden en de levensduur van het materiaal te verlengen. Voor nog meer wastips bekijk onze nieuwe kledingverzorging blog!