Extra lange overhemden


Een extraatje in de rug!
Heb jij overhemden die te kort zijn? Niets is vervelender dan een overhemd dat telkens uit je broek gaat. Gelukkig hebben wij een hele ruime collectie extra lange overhemden in ons assortiment. Let op het kenmerk 'extra lang' in de naam. Hier is duidelijk aan te zien dat het om een extra lang overhemd gaat.

Mouwlengte 7 overhemden
Extra lange overhemden worden ook wel eens mouwlengte 7 genoemd. De meeste extra lange overhemden hebben namelijk een mouwlengte van 69 cm. Naast een extra lange mouw, hebben deze overhebben ook evenveel centimeters extra in de rug.

Over onze extra lange overhemden

Passende lange shirts
Als lange man ben je opzoek naar een overhemd met de juiste fit. Het is vooral belangrijk dat het overhemd de juiste lengte in de mouwen en in de rug heeft. Daar weten wij bij Jac Hensen wel raad mee! Wij bieden jou verschillende overhemden met extra lengte in de mouwen en in de rug. Deze extra lange overhemden hebben een pasvorm die is afgestemd op het postuur van de lange man.

Overhemden mouwlengte 7
De extra lengte in de mouwen wordt ook wel aangeduid met mouwlengte 7. De overhemden met mouwlengte 7 hebben doorgaans mouwen met een lengte van meer dan 70 centimeter. Dit scheelt meestal toch al snel 5 centimeter in verhouding met de standaard overhemden! Een overhemd met mouwlengte 7; dat is wat jij zoekt als je lange armen hebt.

Extra lange overhemden collectie
Dat de collectie met extra lange overhemden saai is, is zeker niet van toepassing! De collectie lange shirts is vrijwel gelijk aan de standaardcollectie overhemden. Wij vinden het belangrijk dat ook de lange man er modieus bijloopt, daarom hebben wij een ruime en modieuze collectie extra lange overhemden! Van basic overhemden van de merken Jac Hensen en Casa Moda tot lange shirts met een mooi patroon en slanke fit van Hensen.

Lange shirts online
De extra lange overhemden zijn niet alleen verkrijgbaar in de winkels, maar ook online is ons aanbod groot! Wij bij Jac Hensen zijn naast de extra grote maten ook gespecialiseerd in de extra lengte maten. Wij vinden het belangrijk dat modieuze kleding beschikbaar is voor iedere man!