Meepakkers korting tot 35%

Coltrui lengte maten

Het vinden van de perfecte coltrui gaat verder dan enkel kijken naar de traditionele maten. De lengte speelt een cruciale rol in het bepalen van hoe comfortabel en stijlvol een coltrui aanvoelt.

Huidige filters
 1. Grote maat / Extra lang Lengtematen Verwijder dit artikel
Filteren
Huidige filters
 1. Grote maat / Extra lang Lengtematen Verwijder dit artikel
Alles wissen
Selectie verfijnen
Grote maat / Extra lang i
 1. 6
 2. 22
Maat
 1. 4
 2. 5
 3. 5
 4. 4
 5. 3
Merk
 1. 6
Pasvorm i
 1. 6
Kleur
Prijs
€ 79,00 € 90,00
€ 79,00 € 90,00
Dessin
 1. 2
Kraag
 1. 4
Seizoen
 1. 6
Materiaal i
 1. 6
Product Hero
 1. 6

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Coltrui lengte maten voor heren

Elke man is uniek en dat betekent dat niet elke coltrui perfect zal passen. Wij hebben een speciale collectie coltruien ontwikkeld met diverse lengtematen. Of je nu langer of korter bent dan gemiddeld, bij ons vind je een coltrui die perfect op je lichaam aansluit.

Het belang van de juiste lengte in coltruien

De juiste lengte is essentieel voor het creëren van een gestroomlijnde look. Een te korte trui kan oncomfortabel aanvoelen en er niet flatterend uitzien, terwijl een te lange trui een slordige uitstraling kan geven. Daarom is het zo belangrijk om aandacht te besteden aan de lengtematen.

Tips voor het kiezen van de perfecte lengtemaat in coltruien

Begin met het meten van je eigen lengte om een basisidee te krijgen van je maat. Probeer vervolgens verschillende coltruien uit onze collectie om te zien welke het beste bij je past. Let op details zoals hoe de trui op je heupen valt en waar de mouwen eindigen.

De invloed van lengtematen op het algemene comfort van een coltrui

Naast de esthetische voordelen, speelt de juiste lengtemaat een cruciale rol in het comfort van de trui. Een coltrui met de perfecte lengtemaat zal je niet beperken in je bewegingen en zorgt ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt.

Trends en stijlen in coltruien voor verschillende lengtematen

Ongeacht je lengtemaat, we hebben een breed scala aan stijlen en trends voor je beschikbaar. Van klassieke, tijdloze stukken tot de laatste mode, ons aanbod is erop gericht om elke man te laten stralen in een coltrui die perfect bij hem past.