Meepakkers korting tot 50%

Stap in de Mode van Elk Seizoen: Outfit Tips

Het kan zijn dat jij net zo enthousiast bent over kleding als wij dat zijn, dan heb je verschillende garderobes voor ieder seizoen. Nu hoef je dit waanzinnige enthousiasme niet met ons te delen om te beseffen dat er kledingstukken die meer geschikt zijn voor de zomer dan voor de winter (lees: teenslippers en korte broeken), maar het kan geen kwaad om subtiele aanpassingen te doen aan de kledingstukken en kleuren die je ’s ochtends uit de kast graait.

Een totale revisie per seizoen is overbodig, maar een stukje inspiratie kan nooit kwaad toch? 


Gratis back to work stijlgidsGratis back to work stijlgids

De lente mode checklist

Lenteoutfits, met de winter achter de rug is het tijd om de kast weer om te gooien. Warme dagen zonder benauwde hitte, de natuur in bloei en het gevoel van optimisme. Lees hoe jij jouw lente nog iets meer in het zonnetje zet!

Zomeroutfit inspiratie

Zon, zomer en warmte komen eraan. Wat zijn de zomertrends dit jaar en hoe speel jij daar goed op in? Doe nu inspiratie op om je ultieme zomer outfit samen te stellen.


De herfst must-haves

De dalende temperaturen van de herfst bieden de mogelijkheid om je outfit op te bouwen uit verschillende laagjes. Hoe doe je dat het best en welke laagjes, kleuren en stoffen zijn daarbij betrokken? 

Warm de winter in

Kou is iets waar jij je prima op kunt kleden, waardoor jij niet alleen stijlvol maar ook warm bent gedurende de wintermaanden. Denk aan een warme jas, accessoires zoals sjaals en handschoenen, maar ook een lekkere trui.