Herenkleding Zutphen


Openingstijden Jac Hensen Zutphen

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Laatste zondag van de maand:  12:00 - 17:00 uur

Speciale openingstijden Jac Hensen Zutphen

29 maart Goede Vrijdag Normale openingstijden
31 maart Eerste Paasdag Gesloten
1 april Tweede Paasdag 12:00 - 17:00
27 april Koningsdag Normale openingstijden
5 mei Bevrijdingsdag Normale openingstijden
9 mei Hemelvaart 12:00 -17:00
19 mei Eerste Pinksterdag Gesloten
20 mei Tweede Pinksterdag 12:00 tot 17:00

 



Medewerker Jac Hensen ZutphenMedewerker Jac Hensen Zutphen

"Betreed de toekomst van herenmode in onze vernieuwde, ruime winkel in Zutphen, gelegen in een charmant modestraatje aan de Korte Hofstraat 4-8. Met meer dan 300m2 aan winkelruimte, worden trendy merken als Tommy Jeans, Dstrezzed en Matinique op een inspirerende manier gepresenteerd. De deskundige medewerkers van Jac Hensen staan klaar om je te voorzien van persoonlijk stijladvies. Binnen onze muren ontdek je de perfecte mix van moderne inrichting en high-fashion. En als bonus, de levendige binnenstad van Zutphen, waar altijd iets te beleven is. Kom binnen, beleef de ervaring en transformeer je stijl. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!"

Jac Hensen Zutphen voorkantJac Hensen Zutphen voorkant
Pakken ZutphenPakken Zutphen

Faciliteiten

✓ Rolstoeltoegankelijk

✓ Wi-Fi

✓ Koffie & Thee

✓ Watertappunt

Specialiteiten

✓ Grote maten


Kledingmerken Jac Hensen Zutphen


Contact Jac Hensen Zutphen

Adres Jac Hensen Zutphen: Korte Hofstraat 6, 7201KH, Zutphen
Telefoonnummer Jac Hensen Zutphen: 0575 - 51 5438
E-mailadres Jac Hensen klantenservice: klantenservice@jachensen.nl

Vrijetijds- en Werkgerelateerde Outfits

In de wereld van mode is er een fijne balans tussen comfort en stijl, tussen het alledaagse en het formele. Bij Jac Hensen Zutphen erkennen we deze nuances en hebben we een collectie samengesteld die elk facet van het leven van de moderne man weerspiegelt. Van de zachte, comfortabele truien voor die luie zondagen tot het scherp gesneden pak voor die belangrijke bedrijfspresentatie, we hebben aan alles gedacht. Ons streven is om een harmonieus samenspel te creëren tussen moderne trends en tijdloze elegantie, zodat u zich in elke situatie op uw best voelt.

Alomvattende Modetrends - Grotere Keuzes

Mode is meer dan alleen uiterlijk; het is een uitdrukking van identiteit. Bij Jac Hensen Zutphen zijn we van mening dat elke man, ongeacht zijn maat, recht heeft op kwaliteitskleding die zijn zelfvertrouwen versterkt. Onze uitgebreide collectie voor grotere maten is niet slechts een bijzaak; het is een zorgvuldig samengestelde verzameling van stukken die zowel stijlvol als functioneel zijn. Met een rijke variëteit aan stoffen, kleuren en ontwerpen streven we ernaar om elke klant een gevoel van inclusiviteit en trots te geven.

Warm en hartelijk welkom bij Jac Hensen, Zutphen

Bij binnenkomst in Jac Hensen Zutphen wordt u niet alleen begroet door de nieuwste modecollecties, maar ook door een ambiance van gastvrijheid en deskundigheid. Ons team, met een rijke ervaring en passie voor mode, staat te popelen om u te begeleiden op uw modeavontuur. Onder het genot van een vers gezet kopje koffie kunt u op uw gemak onze collecties verkennen, terwijl ons personeel klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven.

Meesters in Hun Vak en de Betekenis Achter de Collectie

Elk kledingstuk dat u in onze winkel vindt, draagt de essentie van vakmanschap. Achter de schijnbare eenvoud van elk stuk gaat een wereld van detail, zorg en vakmanschap schuil. De stiksels, de patronen, de pasvorm – elk element is het resultaat van uitgebreid onderzoek en deskundigheid. Wanneer u een kledingstuk van Jac Hensen Zutphen draagt, draagt u niet alleen een stuk stof, maar een rijk verhaal van traditie gecombineerd met moderne innovatie.

Bezoek en beleef de magie van Jac Hensen, Zutphen

Wanneer u de deuren van Jac Hensen Zutphen opent, stapt u niet alleen een winkel binnen, maar een ervaring. Van de zorgvuldig uitgelichte displays die onze nieuwste collecties presenteren tot de intieme paskamers waar u uw nieuwe look kunt ontdekken, elke hoek van onze winkel is ontworpen met u in gedachten. Wij geloven dat mode meer is dan kleding kopen; het is een viering van individualiteit en expressie. Daarom nodigen we u uit om samen met ons op deze boeiende reis te gaan, waarbij stijl en persoonlijkheid samenkomen in perfecte harmonie.