€25,- korting bij besteding vanaf 150,-

Herenkleding Zeist


Openingstijden Jac Hensen Zeist

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Laatste zondag van de maand: 12:00 - 17:00 uur

Speciale openingstijden Jac Hensen Zeist

29 maart Goede Vrijdag 10:00 tot 18:00
31 maart Eerste Paasdag Gesloten
1 april Tweede Paasdag 12:00 - 17:00
27 april Koningsdag Normale openingstijden
5 mei Bevrijdingsdag Normale openingstijden
9 mei Hemelvaart 12:00 -17:00
19 mei Eerste Pinksterdag Gesloten
20 mei Tweede Pinksterdag 12:00 tot 17:00


"Betreed onze gezellige Jac Hensen winkel in Zeist, prachtig gelegen aan de bruisende Slotlaan 235. Deze ruime winkel van 202m2 verwelkomt elke modebewuste man met een gevarieerd aanbod en de geur van verse koffie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit of wilt genieten van een ontspannen winkelervaring, Team Zeist staat voor je klaar. Kom langs, laat je inspireren door onze collectie en ervaar de warmte en deskundigheid waar Jac Hensen voor staat. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!"


Faciliteiten

✓ Rolstoeltoegankelijk

✓ Wi-Fi

✓ Koffie & Thee

✓ Watertappunt

Specialiteiten

✓ Grote maten


Kledingmerken Jac Hensen Zeist


Contact Jac Hensen Zeist

Adres Jac Hensen Zeist: Slotlaan 235, 3701GE, Zeist
Telefoonnummer Jac Hensen Zeist: 030 - 691 1710
E-mailadres Jac Hensen klantenservice: klantenservice@jachensen.nl

Casual en Kantoor Kledingsets

De dynamiek van de moderne man vereist flexibiliteit in kledingkeuzes. In Jac Hensen Zeist hebben we dit principe volledig omarmd door een collectie samen te stellen die moeiteloos meebeweegt met de diverse facetten van het hedendaagse leven. Of u nu een rustige wandeling maakt op een zonnige zondagmiddag of een belangrijke bedrijfspresentatie geeft, we hebben de outfit die past bij de gelegenheid. Onze casual kledinglijn is geïnspireerd op comfort en stijl, terwijl onze zakelijke selectie de essentie van professionaliteit en elegantie belichaamt.

Mode voor Alle Lichaamstypes - Groter Formaat

Mode gaat niet alleen over het volgen van de laatste trends; het gaat om het vinden van stukken die de drager flatteren en comfort bieden. Bij Jac Hensen Zeist hebben we ons toegewijd aan het waarborgen van dit principe door een specifieke lijn te introduceren voor degenen die grotere maten nodig hebben. We geloven in het vieren van diversiteit in lichaamstypen, en met onze uitgebreide collectie willen we ervoor zorgen dat elke klant een outfit vindt waarin hij zich krachtig en zelfverzekerd voelt.

Wees welkom in ons filiaal: Jac Hensen, Zeist

Bij Jac Hensen Zeist is winkelen meer dan een transactie; het is een ervaring. Zodra u onze winkel binnenkomt, wordt u begroet door een sfeer van gastvrijheid en expertise. Ons team is niet alleen getraind om de fijnste kledingstukken aan te bieden, maar ook om u persoonlijk te begeleiden en te adviseren. Geniet van een kopje vers gezette koffie en een persoonlijk adviesgesprek, terwijl u zich laat inspireren door de laatste modetrends en collecties.

Handgemaakte Expertise en Achtergronden van de Verzameling

Elk kledingstuk dat u in onze winkel vindt, is het resultaat van uitgebreide toewijding en vakmanschap. Onze partnerschap met gerenommeerde ambachtslieden en kleermakers zorgt ervoor dat de kwaliteit en duurzaamheid van elk stuk gewaarborgd blijft. We nemen de tijd om de achtergrond en het vakmanschap van elk item te begrijpen, zodat we die verhalen met u kunnen delen. Wanneer u bij Jac Hensen Zeist winkelt, investeert u in tijdloze stukken met rijke achtergronden.

Kom en ervaar de wereld van Jac Hensen, Zeist

Mode is een reis, een continue ontdekkingsreis van stijlen, texturen en persoonlijke expressie. Wij nodigen u uit om deze reis bij Jac Hensen Zeist te beginnen. Of u nu uw stijl wilt herdefiniëren, op zoek bent naar die perfecte outfit voor een speciaal evenement, of gewoon wilt genieten van de nieuwste collecties in mannenmode, ons team staat klaar om u te verwelkomen. Laat u inspireren, ontdek nieuwe mogelijkheden en ervaar wat het betekent om de wereld van mode bij Jac Hensen Zeist te betreden.