Extra lange vesten

Filteren
Selectie verfijnen
Grote maat / Extra lang i
 1. 6
 2. 2
Maat
 1. 2
 2. 4
 3. 3
 4. 3
 5. 2
Merk
 1. 6
Pasvorm i
 1. 6
Kleur
Prijs
€ 89,00 € 135,00
€ 89,00 € 135,00
Dessin
 1. 2
 2. 2
Kraag
 1. 4
Seizoen
 1. 1
 2. 5
Materiaal i
 1. 6
 2. 4
 3. 6

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zomerse extra lange truien
Extra lange truien zijn een musthave voor jou als lange man. Een trui moet voor jou echt lang zijn en vandaar dat wij extra lange truien in onze collectie hebben opgenomen. Maar wat zijn precies de trends als we het hebben over extra lange truien? Je hebt natuurlijk altijd de uni pullovers in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn dit seizoen groen, rood, blauw en beige. Extra lange truien met v-hals doen het natuurlijk altijd goed. Maar ook het aandeel extra lange truien met een ronde hals is dit seizoen flink toegenomen. De trends qua dessins? Je zult extra lange truien in bekende unikleuren altijd blijven zien, maar extra lange truien met prints veroveren het straatbeeld. Nils speelt hier goed op in door diverse pullovers met prints in haar collectie op te nemen.

Extra lange vesten, speciaal voor jou!
Wanneer je in het voorjaar of in de zomer een vest wil dragen omdat het net even te fris is, dan is niets zo vervelend als een vest die te kort is. Lange vesten die je gemakkelijk kunt combineren zijn uiteraard bij Jac Hensen te vinden. Neem bijvoorbeeld het merk Jac Hensen, dit merk heeft veel lange vesten in de collectie opgenomen om jou als lange man genoeg keuze te bieden. Van effen lange vesten in een goede kwaliteit, tot lange vesten met een subtiel dessin. De lange vesten zullen altijd makkelijk te combineren zijn, waardoor je ze snel aan kunt trekken zonder dat je erbij na hoeft te denken.

Lengtematen bij Jac Hensen
Jac Hensen heeft een uitgebreide collectie lengtematen. Ben je op zoek naar lengtematen overhemden of lengtematen colberts? Wij hebben het in onze collectie!