Extra lange colberts


Lengtematen colberts
De basis van de garderobe van elke man is een goed colbert. Met overhemd en chino voor formele dagen naar kantoor of met een fijne polo in het weekend. Een colbert moet goed zitten en niet te kort zijn bij de mouwen of op de rug. Bij Jac Hensen begrijpen we dat en daarom hebben we een uitgebreid assortiment met extra lange colberts. Je herkent ze aan hun oneven maatvoering: 47,49,51 enzovoort. Twijfel je over de kleur? Ga dan voor een donkerblauwe colbert in een lengtemaat, die staan altijd goed!

Shop extra lange colberts op maat

Casa Moda

Casa Moda grote maten T-shirts zijn er tot wel 6XL! Shop dus snel deze kwaliteits overhemden van één van de betrouwbaarste merken in het assortiment van Jac Hensen. 

Jac Hensen

Onze eigen collectie grote maten T-shirts van Jac Hensen bevat al onze basic T-Shirts, maar ook leuke sportieve casual T-shirts. Allemaal verkrijgbaar in maten groter dan 3XL!

Onze extra lange colberts

Trends in extra lange colberts
City Line, Hensen of Digel? Bij Jac Hensen is het aanbod in extra lange colberts groot te noemen. Wij weten dat het belangrijk is dat mannen goedgekleed door het leven gaan. En dat jij, als lange man, net iets langer bent dan gemiddeld hoeft niet te betekenen dat je geen mooie colberts kunt dragen. Daarom hebben wij in onze collectie veel extra lange colberts opgenomen. Je kunt kiezen uit veel verschillende merken, zo weet je zeker dat je een passend colbert vindt!

Gekleed of casual?
Wanneer je specifiek op zoek bent naar geklede colberts, dan kun je denken aan City line heren colberts. De extra lange colberts van City Line hebben een geklede uitstraling en een body fit. Een body fit betekent dat het colbert nauw aansluit op het lichaam, perfect voor als jij een lange en slanke man bent! De City Line extra lange colberts zijn er in verschillende tinten blauw. Ben je juist meer op zoek naar casual heren colberts? Kijk dan eens naar het Hensen colbert met botanische print. Door de stof van het colbert en de leuke details zoals bijpassend pochet, kun je het colbert casual dragen.

Heren colberts; speciaal voor de lange man
Jac Hensen is gespecialiseerd in extra lengtematen en dat is terug te zien in de collectie. Wij vinden het belangrijk dat jij als lange man goed voor de dag kunt komen. Wat je dit seizoen ook veel ziet bij de colberts zijn minidessins en veel details. Ook de extra lange colberts zijn mooi afgewerkt. We hebben de mooiste heren colberts voor jou geselecteerd, zo zijn wij er zeker van dat je altijd een passend colbert vindt!