Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

lengtematen broeken


Lengte maten broeken
Niets is zo vervelend als een broek die eigenlijk te kort is, zeker als je een lange man bent. Of je nu op zoek bent naar een nette broek voor naar kantoor of een fijne jeans voor een ontspannen weekend, de perfecte lengtemaat broek vind je in de uitgebreide collectie van Jac Hensen.

Extra lange broeken
Je herkent lengtematen broeken aan hun maatvoering. Bij jeans noemen we broeken die 36, 38 of 40 inch lang zijn een lengtemaat. Bij chino's of pantalons kun je een lengtemaat herkennen aan de oneven maten zoals 49, 51 of 53. Tip: Selecteer het filter 'standaard artikel' en maak je keuze uit een assoritment broeken die we altijd in het assortiment hebben. Zo weet je bij je volgende bezoek zeker dat je favoriete exemplaar er is!

Shop extra lange broeken op maat

Shop grote jeans op maat

Meyer broeken extra lang

Meyer is specialist in lange maten. Een comfortabele pasvorm die ook beschikbaar is in lengtematen. Vind ieder seizoen een uitgebreide aanbod in onze collectie!

Jac Hensen

Onze eigen collectie lengte maten broeken van Jac Hensen is vollediger dan welke collectie dan ook. De lengtematen gaan tot maat 57 en je kunt kiezen uit casual en business stijlen.

Onze lengtematen broeken

Het is frustrerend als je als lange man geen extra lange broeken of extra lange jeans kunt vinden terwijl je die juist wel nodig hebt. De extra lengte in de broek zorgt ervoor dat jouw kleding goed aansluit en dat is belangrijk. Daarom hebben wij bij Jac Hensen een grote collectie in extra lange broeken en jeans!

Dressed in extra lange jeans
Wat dit seizoen opvalt is de luxe afwerking van de extra lange jeans. Zo kun je denken aan een mooie voering, knopen en stiksels. Juist deze details maken de extra lange jeans helemaal af! Qua kleur kun je denken aan lichtblauwe denims, maar ook extra lange jeans in de kleuren grijs en beige. Dit is net weer even iets anders en zorgt ervoor dat jij elke keer een andere look kunt creëren met dezelfde extra lange jeans!

Trends extra lange broeken
Jac Hensen heeft natuurlijk extra lange broeken in haar collectie, maar wat dacht je van een pantalon of chino? Hensen heeft bijvoorbeeld slanke en geklede pantalons of een stoere chino. Wil je juist liever een chino die iets ruimer valt? Kies dan voor een exemplaar van Jac Hensen. Het is vervelend als een broek te kort hangt en daarom hebben wij veel extra lange broeken in onze collectie. Pionier heeft zelfs extra lange broeken tot en met lengtemaat 40!