Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Kledingwinkel Doetinchem


Onze winkel in Doetinchem heeft zijn deuren permanent gesloten. Maar niet getreurd; we zijn je graag van dienst in een ander filaal, bijvoorbeeld Apeldoorn of Zutphen. Lekker dichtbij!

Openingstijden
gesloten

Doetinchem


Tot en met zaterdag 19 maart is onze vestiging in Doetinchem geopend als outlet. In deze outlet verkopen wij géén pakken en trouwpakken.

*Niet geldig i.c.m. lopende acties, niet geldig op trouw-maatkleding, basic artikelen (NOS) en mix&match. Actie alleen geldig in de winkel Doetinchem!

Helaas is het vanaf heden niet mogelijk een (trouw)afspraak in te plannen voor deze winkel, wij verwijzen u hiervoor naar vestigingen in de buurt : Ede, Veenendaal, Amersfoort en Apeldoorn

Herenmode in Doetinchem

Het filiaal in Doetinchem is na Amersfoort de grootste winkel met een oppervlakte van 723m2. Van stoere jeans tot een zakelijke look, bij de ruime collectie van Jac Hensen kan iedere modebewuste man slagen. Ook presenteren we met trots een uitgebreide trouwafdeling voor de bruidegom. Wij heten je van harte welkom in ons prachtige filiaal in Doetinchem.