Voordeelweken: Stapel korting tot 20%

Herenkleding Deventer


Openingstijden Jac Hensen Deventer

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Elke eerste en laatste zondag van de maand:  12:00 - 17:00 uur

 

Speciale openingstijden Deventer

29 maart Goede Vrijdag Normale openingstijden
31 maart Eerste Paasdag Gesloten
1 april Tweede Paasdag 12:00 - 17:00
24 april Extra koopavond Geopend tot 21:30
27 april Koningsdag Normale openingstijden
5 mei Bevrijdingsdag Normale openingstijden
9 mei Hemelvaart 12:00 -17:00
19 mei Eerste Pinksterdag Gesloten
20 mei Tweede Pinksterdag 12:00 tot 17:00


"Ontdek de wereld van herenmode met Bjorn, onze toegewijde storemanager van Jac Hensen Deventer sinds september 2023. De missie in Deventer is eenvoudig: We willen elke klant stijlvol en met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Ons motto: 'Weten dat het goed zit' is geen loze belofte, maar onze dagelijkse inzet. Bezoek Jac Hensen Deventer vandaag nog en ervaar de combinatie van persoonlijke service, kwaliteit en stijl die ons uniek maakt in de wereld van herenmode!"


Faciliteiten

✓ Rolstoelvriendelijk

✓ Wi-Fi

✓ Koffie & thee

✓ Watertappunt

Specialiteiten

✓ Grote maten


Kledingmerken Jac Hensen Deventer


Contact Jac Hensen Deventer

Adres Jac Hensen Deventer: Lange Bisschopsstraat 11-15, 7411KG, Deventer
Telefoonnummer Jac Hensen Deventer: 0570-617669
E-mailadres Jac Hensen klantenservice: klantenservice@jachensen.nl

Alledaagse en Professionele Tenues

De moderne man leidt een dynamisch leven en dit vereist een garderobe die zowel flexibiliteit als stijl biedt. Bij Jac Hensen Deventer begrijpen we deze nuances. Voor de zorgeloze zaterdagen hebben we ontspannen, casual kledingstukken die comfort en flair combineren. En voor de dagen waarop u indruk wilt maken in de professionele wereld, hebben we strakke, verfijnde outfits. We putten uit een rijke catalogus van topmerken, waarbij we zowel hedendaagse trends als tijdloze klassiekers vertegenwoordigen. Elk stuk in onze collectie weerspiegelt een commitment aan kwaliteit en stijl, met als doel om elke man in staat te stellen zijn beste zelf te presenteren.

Modieuze Inclusiviteit - Grote maten

Inclusiviteit in mode is meer dan alleen een trend; het is een belofte en een verantwoordelijkheid. Bij Jac Hensen Deventer staan we stevig achter deze filosofie. We eren en waarderen mannen van alle maten, en dit wordt weerspiegeld in onze uitgebreide collectie. Of u nu een atletische bouw, een slank silhouet of een voller postuur heeft, onze kledingstukken zijn ontworpen om u er op uw best uit te laten zien en u een vertrouwd gevoel te geven. Onze speciaal samengestelde collectie voor grotere maten is niet slechts een toevoeging, maar een viering van diversiteit en zelfexpressie.

Warme begroetingen van Jac Hensen, Deventer

De eerste stap binnen Jac Hensen Deventer is niet zomaar een stap in een winkel; het is het begin van een unieke ervaring. Ons deskundige team, doordrenkt met een passie voor mode en klantenservice, zal u begroeten met een oprechte glimlach. We willen graag meer weten over uw persoonlijke stijl, uw voorkeuren en uw wensen. Onder het genot van een ambachtelijk bereide koffie kunt u in alle rust onze collectie verkennen, terwijl wij u voorzien van deskundig advies en begeleiding. Het gaat bij ons niet alleen om een verkoop; het gaat om het creëren van blijvende relaties.

Meesterschap en Vertellingen Achter de Stukken

Mode is een kunst, en achter elk kunstwerk schuilt een verhaal. Bij Jac Hensen Deventer streven we ernaar om niet alleen kwalitatief hoogstaande kleding aan te bieden, maar ook de rijke verhalen en tradities erachter te delen. Onze collectie is het resultaat van gedetailleerd vakmanschap, waarbij elk stiksel en elke naad met precisie is geplaatst. Onze kleermakers, getraind in traditionele technieken, zetten hun passie en expertise in bij elk kledingstuk dat ze creëren. Wanneer u onze kleding draagt, draagt u een stukje van deze geschiedenis en traditie met u mee.

Ontdek wat Jac Hensen, Deventer te bieden heeft.

Bij Jac Hensen Deventer is winkelen meer dan een taak; het is een ervaring. Van het moment dat u binnenkomt tot het moment dat u vertrekt, streven wij ernaar om uw bezoek memorabel te maken. Of u nu uw dagelijkse garderobe wilt vernieuwen, op zoek bent naar dat ene speciale stuk voor een bijzondere gelegenheid of advies nodig hebt over de nieuwste modetrends, wij staan voor u klaar. Elk bezoek biedt een nieuwe kans om uzelf te ontdekken en uw stijl te herdefiniëren. Kom langs en begin uw mode-ontdekkingsreis bij ons.