€35.- korting b.b.v. €150.-, gebruik code JHMODEWEKEN201 in uw winkelwagen >
2e Paasdag zijn een aantal winkels geopend!

Het volgen van je retourpakket
Bij het afleveren van je pakket bij een PostNL postkantoor ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed! Niet alleen kun je hiermee het pakket traceren door middel van de track-and-trace code op de bon. Maar dit is ook je bewijs van verzending.

Binnenkomst bij afdeling retouren
Bij binnenkomst van je pakket worden alle artikelen gecontroleerd op eventuele beschadigingen of onvolledigheid.

Bij goedkeuring worden de artikelen retourgeboekt in onze systemen. Hiervan ontvang je een creditnota en dit is meteen ook de notificatie dat het pakket in goede orde is ontvangen.

Het verwerken van je pakket kan tot drie dagen na ontvangst duren. Daarna gaan wij zo snel mogelijk over tot het overboeken van de aankoopwaarde op je rekening. Binnen 10 dagen na ontvangst van je pakket ontvang je het geld terug op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ruilingen
Een ruiling wordt pas tot stand gebracht wanneer het retourpakket door Jac Hensen is goedgekeurd. Je ontvangt van de ruiling een mail van een nieuwe bestelling met daarin de ruilartikelen. Deze artikelen worden verzameld en zo snel mogelijk opgestuurd. Ook van het ruilpakket ontvang je een Track-and-Trace code waarmee je het pakket kunt volgen.

Voor vragen over de status van je retour kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail.