Wat ontvang je terug op je rekening?
Bij Jac Hensen ontvang je de aankoopwaarde van je goederen terug op je rekening (-/- de kosten van het gebruik van Riverty (AfterPay)), dan wel contant in de winkel. Maar in bepaalde situaties kunnen hier correctie op worden toegepast. Hieronder leggen we een aantal bijzondere situaties uit.

Korting met voorwaarden
Wanneer je artikelen hebt gekocht met korting en er gelden beperkende voorwaarden, dan kan het zijn dat het retourbedrag gecorrigeerd wordt.

Voorbeeld 1:
Je wilt 3 broeken kopen die normaal elk 100 euro per stuk kosten. Er geldt een leuke actie op deze broeken, namelijk 3 voor 250 euro. Je ontvangt dus 50 euro korting op deze bestelling.

Je besluit tot aankoop over te gaan, maar 1 broek blijkt niet te voldoen aan je verwachtingen. Deze gaat retour. Echter voldoe je nu niet meer aan de voorwaarden om de korting te ontvangen. Je hebt namelijk slechts 2 broeken gekocht, in plaats van 3. De broek heeft een waarde van 100 euro, maar de correctie van 50 euro korting wordt hier nog op toegepast.

Je ontvangt terug: 50 euro 

Voorbeeld 2:
Je hebt voor 100 euro besteld en er geldt een leuke actie op dit aankoopbedrag, namelijk 10 euro korting bij besteding van 70 euro. Je ontvangt dus 10 euro korting op deze bestelling en betaald 90 euro.

1 artikel ter waarde van 35 euro blijkt niet te voldoen aan je verwachtingen. Deze stuur je retour. Echter voldoe je nu niet meer aan de voorwaarden om de korting te ontvangen. Je hebt namelijk slechts 65 euro besteedt, in plaats van 100 euro. het artikel heeft een waarde van 35 euro, maar de correctie van 10 euro korting wordt hier nog wel op toegepast.

Je ontvangt terug: 25 euro

Terugbetaling bij in rekening gebrachte verzendbijdrage
Wanneer je een bestelling volledig (alle bestelde artikelen) retourstuurt, ontvang je tevens eventuele in rekening gebrachte verzendbijdrages terug.

Wanneer je een bestelling gedeeltelijk (bijvoorbeeld 2 van de 5 bestelde artikelen) retourneert ontvang je de verzendbijdrage niet terug.


Voor vragen over de terugbetaling van het aankoopbedrag kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail.