€25,- korting bij besteding vanaf 150,-

Weten dat het goed zit

Kleding lenen?
Jac Hensen stelt graag haar gehele assortiment ter beschikking aan stylisten. Voor fotoreportages in lifestyle magazines, tv programma’s en het kleden van BN’ers, leent Jac Hensen vanuit het filiaal Amersfoort de artikelen uit. Bij de afgebeelde producten wordt dan wel vermeld dat ze bij Jac Hensen te koop zijn (voorbeeld: Scotch & Soda via Jac Hensen).

We hanteren wel een aantal voorwaarden voor de uitleen van onze artikelen en maken we graag duidelijke afspraken met je. Kijk onderaan deze pagina voor onze voorwaarden. Neem contact met ons op en laat ons weten wat je zoekt, voor wie of welk medium en welke data je graag langs zou willen komen. Dan kijken we gezamenlijk naar de opvolging.

Voorbeelden
We krijgen regelmatig bezoek van stylisten die voor hun klanten bij ons komen winkelen. Je vindt onze kleding en accessoires in magazines en kranten. Daarnaast waren we in 2015 te zien in het programma Obese, waar we de mannelijke kandidaten hebben geholpen bij nieuwe outfits die passen bij hun nieuwe figuur. En… we hebben een aantal BN’ers die af en toe onze merken dragen. Wat dacht je van Yes-R, Jim Bakkum en Ron Brandsteder. Kortom, we staan voor veel open! 

In the picture
Jac Hensen heeft twee keer per jaar een fotoshoot met eigen modellen, een eigen fotograaf en met kleding vanuit onze eigen labels én met externe merken. Deze beelden gebruiken we het hele seizoen voor onze website, social media en ons eigen magazine. Daarnaast maken we tijdens deze fotoshoot ook een aantal branded movies. Deze kan je vinden op ons YouTube kanaal, klik hier >

Uiteraard delen we onze foto’s en films graag met je, uiteraard onder bepaalde voorwaarden. Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Samen werken
Ben jij fashion blogger en gebruik je Bloglovin, Facebook, Instagram of Twitter? Wij staan absoluut open voor een leuke samenwerking. Dus wil jij Jac Hensen of onze kleding promoten op jouw site of blog? Leuk!

Ook staan we open voor sponsoring, joint promotions en andere samenwerkingsprojecten. Je kunt ons altijd een mail sturen met een korte omschrijving van je voorstel en de gewenste bijdrage van Jac Hensen.

Voor beide aanvragen, stuur ons een mailtje en we nemen snel contact met je op!

Facts & figures
Wist je dat:

  • Wij onze naam danken aan de oprichter Jacques Hensen, die het familiebedrijf in 1977 startte?
  • Jac Hensen 12 vestigingen heeft, verspreid door Midden- en Oost Nederland?
  • De zoon van Jac Hensen, Robin, tegenwoordig de dagelijkse leiding heeft?
  • Je bij Jac Hensen altijd mag rekenen op de beste kwaliteit en bijzondere service?
  • Er nooit uitverkoop is bij Jac Hensen, omdat de prijzen standaard lager zijn dan gemiddeld?
  • Jac Hensen heeft meer dan 100 stijladviseurs in dienst.
  • Wij gespecialiseerd zijn in kleding voor alle gelegenheden?
  • Vier succesvolle merken in onze winkel van onszelf zijn?
  • Wij de grootste aanbieder zijn van trouwpakken in het Midden- en Oosten van het land?
  • Er een uitgebreide collectie bij Jac Hensen is voor mensen met lengte- en grote maten?

Blijf in contact
De marketing contactpersoon van Jac Hensen is Lars Woordes. Hij is een echte mode- en retail fanaat, die steeds weer op zoek is naar vernieuwende marketing aanpakken en spraakmakende trends. Lars werkt nauw samen met de directie en weten daarom als geen ander hoe ons familiebedrijf vertegenwoordigd moet worden in de media.

Wil je een interview met iemand van Jac Hensen, wil je bepaalde informatie verifiëren of gewoon een vraag stellen? We staan voor je klaar!

Neem contact op:
Wij zijn bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur op het telefoonnummer (033) 4 617 403. En daarnaast kan je contact met ons opnemen via marketing@jachensen.nl.

Ons bezoek- en postadres is:
Jac Hensen
T.a.v. Marketing afdeling
Langestraat 114
3811 AK Amersfoort 

Voorwaarden voor uitleen van artikelen

 • Afspraken maken voor het uitzoeken van artikelen kan via de marketing afdeling van Jac Hensen.
 • We verzoeken je vriendelijk om uiterlijk drie dagen voor de geplande productie contact met ons op te nemen voor het maken van de afspraak.
 • Ben je verhinderd of moet je om een andere reden de afspraak afzeggen? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op.
 • Er kan per stylist voor maximaal één grote productie worden uitgeleend met uitzondering voor shopping pagina’s (kleine hoeveelheden). 
 • Afgeprijsde artikelen, artikelen waar weinig voorraad van is en artikelen op bestelling kunnen niet worden uitgeleend.
 • Bij alle producten dient vermeld te worden ‘Merk X via Jac Hensen’, met als uitzondering het huislabel van Jac Hensen.
 • Geleende artikelen dienen binnen 2 weken onbeschadigd en schoon geretourneerd te worden.
 • Beschadigde, vuile of niet geretourneerde artikelen worden in rekening gebracht en dienen binnen 2 weken na ontvangst van de factuur worden betaald.
 • Bewijsexemplaren worden opgestuurd naar het post- en mailadres van Jac Hensen.