Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Wrangler


WRANGLER
 

Wrangler, hét denimmerk
Wrangler stelt hoge eisen aan haar jeans. Het merk vindt dat alle Wrangler broeken moeten voldoen aan jouw behoeften! Wrangler is in 1947 opgericht in het Amerikaanse Greensboro en het merk richtte zich voornamelijk op het ontwerpen van functionele kleding voor cowboys. Op dit moment worden Wrangler broeken door meer dan miljoenen mensen gedragen, elke dag! Het gaat er bij Wrangler nog steeds om dat de broeken functioneel zijn, maar dan aangepast aan de moderne looks van tegenwoordig.

Wrangler Greensboro
Een van de bekendste modellen uit de Wrangler collectie is de Wrangler Greensboro, genoemd naar de plaats in Amerika waar het merk is ontstaan. De Wrangler Greensboro is er in verschillende kleuren en wassingen. Draag de Wrangler Greensboro met omgeslagen pijpen en een goede schoen voor een moderne look!

Wrangler Arizona stretch
Een ander bekend model is de Wrangler Arizona stretch.
Deze broek is zo beroemd vanwege de uitstekende pasvorm. De Wrangler Arizona stretch heeft vaak een regular fit of een modern fit, hierdoor valt de broek vrij recht. Een pasvorm waar veel mannen zich goed in voelen!

Wrangler bij Jac Hensen
Beide Wrangler modellen zijn beschikbaar bij Jac Hensen. Het aanbod in Wrangler broeken bij Jac Hensen is groot! Wij hebben de bekendste en mooiste modellen voor jou geselecteerd in veel verschillende kleuren en maten.