Meepakkers korting tot 50%

Wilvorst


WILVORST
 

Specialist op het gebied van trouwpakken 
Het merk Wilvorst is een modemerk speciaal voor de bruidegom. Dit merk is afkomstig uit Duitsland, maar heeft in de vele jaren op de markt een internationaal bereik gecreëerd. De Wilvorst trouwpakken kenmerken zich door pure elegantie en de moderne uitstraling. Wilvorst ontwerpt de meest unieke trouwpakken, speciaal voor de stijlvolle man! Daarnaast houdt het merk Wilvorst rekening met de tradities rondom het huwelijk, hierdoor onderscheidt Wilvorst zich van andere modemerken speciaal voor de bruidegom die zich vooral richten op de nieuwe ontwikkelingen binnen de mode. Wilvorst kan met zekerheid een specialist genoemd worden op het gebied van bruidegommode! 

Afwerking Wilvorst trouwpakken
De Wilvorst trouwpakken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Een Wilvorst trouwpak is gemaakt van het fijnste en meest zachte materiaal, om zo het draagcomfort te vergroten. Het is namelijk belangrijk dat jij je tijdens de gehele dag op je gemak voelt en dit ook uitstraalt. Wanneer je kiest voor een Wilvorst trouwpak, dan kies je voor elegantie en luxe en maak je zeker indruk tijdens dé meest speciale dag van je leven! 

Trouwafspraak bij Jac Hensen 
Heb je interesse in een Wilvorst trouwpak? Maak dan eens een trouwafspraak! Onze medewerkers maken dan de tijd vrij om samen met jou het juiste trouwkostuum samen te stellen.