Saphir Medaille D'Or


Saphir Medaille D'Or

Iedere keer als we een setje stijlvolle stappers kopen zeggen we onszelf: dit is het paar. Het paar dat je niet meer gaat laten versloffen. Waar je wel de tijd en aandacht aan besteed om er lang van te kunnen genieten. Helaas is schoenen poetsen geen hobby die hoog in de top 10 staat van de gemiddelde man, waardoor dit goede voornemen vaak na de eerste regenbui al verdwenen is. Mannen die het klappen van de zweep kennen, weten dat klusjes (en zeker) onderhoudt makkelijker wordt wanneer je goed gereedschap hebt. Saphir Medaille D'Or biedt goed gereedschap om je schoenen mooi te houden, waardoor het praktiseren van de wens om je schoenen mooi te houden nét een slagje eenvoudiger wordt. Trakteer je schoenen (en jezelf) op de kwalitatieve bescherming van Saphir Medaille D'Or. Verschillende kleuren schoenpoets en beschermspray staan voor je klaar.

Saphir Medaille D'Or crème schoenspoets

Ben je op zoek naar een goede schoenpoets? Dan doe je er verstandig aan om eens te kijken naar de ingrediënten van de poets die je op het oog hebt. Een goede schoenpoets herken je namelijk aan kwalitatieve ingrediënten. De Saphir Medaille D'Or crème schoenpoets bevat bijenwas, wat van oudsher wordt gebruikt om leer en hout veel langer mooi te houden. Als je dan nog niet overtuigd bent van de kwaliteit van de Saphir Medaille D'Or crème, kunnen we je overtuigen met dat er ook nog dierlijke olien en shea boter aan is toegevoegd. Je vers gepoeste schoenen zagen er niet eerder zo goed uit!

Saphir Medaille D'Or schoenspray

Nu vertelden we net dat schoenen poetsen niet op ons lijstje met hobby’s staat. Hoewel het een meditatief klusje is, willen we het liefst dat de tussenpozen zo lang mogelijk zijn. Spuit je schoenen na het poetsen daarom altijd in met de Saphir Medaille D'Or schoenspray. Deze beschermspray voedt het leer en brengt een beschermende laag aan die water buiten houdt. Vervelende vochtvlekken zijn daardoor verleden tijd. Eén keer herhalen per drie maanden is in veel gevallen voldoende! Kies wel even de juiste tint bij je schoenen

Saphir Medaille D'Or: aanbevolen door de schoenspecialist

Je favoriete schoenen verdienen een stukje extra aandacht. Wanneer je deze gaat verzorgen wil je kunnen vertrouwen op het advies van een expert. Saphir Medaille D'Or wordt aanbevolen door de schoenspecialist, waardoor jij weet dat het goed zit!