Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze winkels zijn weer open & de koffie staat klaar!
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Ontvang 20% korting op een maatpak van 1 t/m 7 november! | Meer info | Afspraak maken
Momenteel is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar i.v.m. een storing
Er wordt momenteel hard aan gewerkt, excuses voor het ongemak.
Meepakkers tot 50% korting >
We zijn weer open! Maak nu jouw winkel afspraak Klik hier >

Presly & Sun


PRESLY & SUN
 

Presly & Sun; een jong merk met stoere uitstraling!
Het Nederlandse merk opgericht in 2016 is fris en stoer tegelijk. De tassen, riemen, rugzakken en reistassen hebben een robuuste look dankzij het gebruik van onder andere canvas en vintage leer. 

Mooi en waterafstotend
De grote accessoire collectie, waaronder bags , rugzakken en riemen in allerlei kleuren hebben een speciale wax behandeling ondergaan en dat zorgt voor een bijzonder effect. Maar een ander voordeel daarvan is dat het een waterafstotende functie heeft. Zo worden jouw spullen niet nat tijdens een flinke regenbui. Presly&Sun heeft een eigen identiteit en een karakter voor werk en vrije tijd. De items zijn voor vele gelegenheden te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een dagje weg of om naar je werk/school te gaan. Zo zijn er bij Jac Hensen verschillende rugzakken en laptoptassen in de collectie. Deze zijn mooi te combineren met de stoere riemen van Presly&Sun.