€25,- korting bij besteding vanaf 150,-

Mutsen

Ontdek stijlvolle mutsen die je comfortabel en warm houden tijdens koude dagen.

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
  1. 43
Merk
  1. 20
  2. 6
  3. 3
  4. 3
  5. 3
  6. 3
  7. 1
  8. 2
  9. 2
Kleur
Prijs
€ 14,00 € 55,00
€ 14,00 € 55,00
Materiaal i
  1. 32
  2. 3
  3. 7
  4. 20
Dessin
  1. 1
  2. 34
  3. 1
Seizoen
  1. 43
Duurzaam
  1. 2
Op voorraad in filiaal i
  1. 1
  2. 4
  3. 1
  4. 2
  5. 2

43 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 2
  • van
  • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

43 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 2
  • van
  • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

Accessoires zeggen veel over een man. Tijdens de koudste maanden van het jaar is een van de belangrijkste accessoires je muts. Van oorsprong bedacht als functionele warmhouder van je hoofd, maar tegenwoordig ook als mode statement. Wanneer je online voor een muts gaat shoppen krijg je veel verschillende soorten en stijlen op je beeldscherm. We helpen je graag het juiste exemplaar voor jou te vinden, een die warm houdt en goed staat. Zo maak jij een goede indruk met je nieuwe aanwinst!

Mutsen heren

Een fraaie combinatie tussen functioneel en modieus, een goedgekozen hoofddeksel voegt ook wat extra stijlpunten aan je outfit toe. Onthoudt wel dat in tegenstelling tot bij hoeden, een muts je kapsel in de war brengt. Dat hoeft geen probleem te zijn, zeker omdat het haar op die plek bij een deel van de mannen ontbreekt, maar als je hier bijzonder veel waarde aan hecht kan een hoed uitkomst bieden. Kies je wel voor een muts voor heren, super gaaf! We hebben een brede collectie voor je klaarliggen.

Warm blijven met winter mutsen

Een winter muts is noodzaklelijk in de koudere maanden van het jaar. De bewering, die oorspronkelijk door het Amerikaanse leger werd gedaan, dat ongeveer de helft van je lichaamswarmte via je hoofd zou verliezen is al jaren geleden door de medische wetenschap ontkracht. Dat betekent niet dat een koud hoofd fijn is en daarom grijpen we wanneer het kwik daalt graag naar een goed heren wintermuts muts ter bescherming. Winter mutsen zijn doorgaans van wol of een wolblend en je kunt ze herkennen aan hun grovere weving.

Wat zijn de warmste heren mutsen?

Hoe warm een product is, wordt door een groot deel bepaald door het materiaal waarvan deze is gemaakt. Wol is per definitie warmer dan katoen, doordat het beter reguleert. Wollen mutsen zijn daardoor het warmst en het best voor de winter. Lamswol en merinowollen mutsen zijn populaire varianten. De laatste jaren zien we ook een opkomst van kunststoffen als nylon, acryl en polyester. Deze stoffen doen de hevige ontwikkeling die ze de laatste jaren hebben doorgemaakt niet meer onder voor wol en worden vaak toegevoegd zodat het product langer meegaat. Wel zo duurzaam dus. Zoek je een extra warme heren muts? Kies dan voor een voering van fleece, dan zit je er de hele winter warmpjes bij!

Hoe kies je de juiste heren muts?

Het kiezen van de juiste heren muts hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het makkelijkste is om hem af te stemmen op de kleur van je winterjas. Kies een kleur die complementair is, of terugkomt in één van details. Heeft je grijze jas zwarte knopen? Dan kun je veilig kiezen voor een zwarte muts. Aardetinten laten zich ook eenvoudig onderling combineren. Een bruine jas met een beige muts daarboven zal feilloos staan. Hou er wel rekening mee dat, tenzij je steevast overwintert in warmere oorden, je tijdens de koudere maanden van het jaar een stukje van je zongebruinde kleur verliest. Kies daarom voor een kleur die je niet bleek maakt in het gezicht. Een blauwe muts is daardoor de veiligste optie – wat wel handig is omdat er een grote kans is dat blauw een kleur is die goed is vertegenwoordigd in je kledingkast. Stem in ieder geval de rest van je accessoires als shawl en handschoenen op je muts af.

Het verschil tussen nette en casual mutsen

Je zult in het dagelijks leven te maken hebben met verschillende dresscodes, waarvoor ook verschillende mutsen geschikt zijn. Je wilt boven je nette pak en overjas natuurlijk niet hoeven kiezen voor een fel gele muts met een opvallende bloemetje print – die leent zich namelijk stukken beter voor de skipiste. Neutrale kleuren in subtiele breisels passen het best bij je mantel. Donkergroen, natuurlijke tinten of natuurlijk alles in het grijze spectrum zijn dan goed. Ga je liever voor een casual uitvoering? Dan zijn er weinig regels en kun je kiezen waar jij je goed bij voelt. Zit je om een aanrader verlegen? Kies dan voor een muts met Noorse print. Die geven ook nog eens een extra stoere look.

Mutsen online kopen

Als het goed is hebben we je nu alle tools gegeven om zelf online een muts te kopen. Tips over het combineren, de juiste kleuren en welke stijlen geschikt zijn voor welke dresscode. Het enige wat jij nog hoeft te doen is onze brede collectie raadplegen en het exemplaar te kiezen dat het best bij jouw kledingstijl past. Kom je er niet uit? Dan staan we in onze chat voor je klaar met goed advies. Veel draagplezier van je nieuwe aanwinst!