Meepakkers korting tot 35%

Masterhand


MASTERHAND

Verschillende collecties Masterhand 
Masterhand weet jou voor iedere gelegenheid te kleden. Het merk staat bekend om haar mooie collecties aan kostuums en smokings. Masterhand heeft drie collecties op het gebied van kostuums en smokings; de bestsellercollectie, de celebration collectie en de classics collectie. Met deze collecties weet je zeker dat je een passend Masterhand kostuum kunt vinden. 

Mix & match kostuums 
Een Masterhand kostuum zelf samenstellen? Dat kan bij Jac Hensen! Door de mix & match kostuums bepaal jij hoe jouw kostuum eruitziet. Wanneer je op zoek bent naar een Masterhand smoking, kun je bijvoorbeeld eens kijken naar een losse Masterhand smoking colbert en pantalon. Ook je eigen Masterhand smoking kun je dus samenstellen! De Mix & Match kostuums zijn speciaal voor de man met verschillende maten. Heb jij bijvoorbeeld een verschillende maat in het colbert en de pantalon? Dan kan je gemakkelijk met Mix & Match jouw perfecte Masterhand kostuum samenstellen. Ook als je dus een moeilijke maat hebt, dan kan je alsnog het perfecte kostuum vinden! 

Masterhand trouwpakken 
Is de grote dag bijna aangebroken en wil je zelfverzekerd je jawoord geven? Kies voor een Masterhand trouwpak en je weet zeker dat je er prachtig uitziet! Het pak is helemaal zelf samen te stellen en je maakt het af met een gilet. Gegarandeerd straal jij op deze bijzondere dag! 

Masterhand collectie bij Jac Hensen 
Wij hebben verschillende items van Masterhand in de collectie opgenomen. Op deze manier heb jij veel keus in Masterhand kostuums en smokings. Shop jouw Masterhand kostuum nu bij Jac Hensen!