Lion


LION

Authenticiteit
Lion herenkleding staat voor een authentieke look. De Lion jeans is een essentieel onderdeel van dit merk. Comfortabel, robuust en met karakter, zo kun je de Lion herenkleding het best omschrijven.

Casual met een twist
No nonsense, dat is de uitstraling van Lion herenkleding. Comfortabel en casual maar wel in balans. Hierbij kun je denken aan een goede Lion jeans gecombineerd met een mooie Lion pullover. Daarnaast geven authentieke labels de items stuk voor stuk een ruige uitstraling. De items bestaan doorgaans uit een mix van materialen. Stoere leren details en bijzondere stiksels; zoals terug te zien in bijvoorbeeld een Lion pullover. Het merk is stoer en straalt dat ook uit! Draag bijvoorbeeld een van de stoere overhemden met een Lion jeans in authentieke wassing en een paar veterboots. Je stoere look is gelijk helemaal af!

Robuuste klassiekers
Als we het over klassiekers hebben dan bedoelen wij bijvoorbeeld het leren biker jacket. Dit is een model dat niet meer is weg te denken uit het modebeeld. De rebelse style gecombineerd met een stoer t-shirt met opdruk of stoere Lion pullover voor de koudere dagen; ook dat is overduidelijk onderdeel van de identiteit van Lion. Denim is een vast onderdeel binnen de collectie. Van 5 pocket jeans tot een colored chino; binnen Lion herenkleding is het aanbod broeken groot. Stoer of casual; met Lion herenkleding kun je verschillende kanten op. Het merk is comfortabel, sportief en draagbaar en daarmee speelt het merk in op de wensen van de man! Ben jij al fan van Lion herenkleding? Shop het dan alleen bij Jac Hensen!