Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Ledub


LEDUB

Altijd de beste kwaliteit!
Ledûb overhemden zijn al sinds 1963 een begrip in Nederland. Maar het Nederlandse merk doet het ook over de grenzen erg goed! De collectie van Ledûb voldoet al jaren aan de laatste modetrends voor heren. De Ledûb overhemden staan bekend om het fantastische draagcomfort en het gemak in onderhoud. Het merk stelt de wens van de klant boven alles, en dat is duidelijk terug te zien in de collectie Ledûb overhemden.

Strijkvrije overhemden
Veel van de Ledûb overhemden zijn extra makkelijk te onderhouden; deze zijn namelijk strijkvrij. De overhemden zijn zo afgewerkt dat ze kreukvrij opdrogen wanneer je ze uithangt. Je bent dus geen extra tijd kwijt aan het strijken van je overhemd! Kijk voor strijkvrije overhemden bij ons complete aanbod Le dub overhemden. 

Pasvorm Ledûb overhemden
De overhemden van Ledûb hebben verschillende pasvormen, waaronder de slim fit en de tailored fit (modern fit). Een Ledûb modern fit is iets slanker gesneden dan de reguliere modern fit, maar valt groter dan de slim fit. Ledub modern fit is de meest gewilde pasvorm bij dit merk. Maar ook is Ledûb gespecialiseerd in verschillende mouwlengtes, zo zijn er ook overhemden van Ledûb extra lange mouw beschikbaar. Deze overhemden hebben een extra lengte van 7cm bij de mouwen. Dit merk zorgt er met haar uitgebreide aanbod voor dat iedere man terecht kan bij Ledûb! 

De Italiaanse overhemden van Ledûb hebben veelal een extra slanke pasvorm, kijk hiervoor bij het slim fit aanbod. Wil je liever een iets ruimer vallend model? Kies dan voor een Ledûb modern fit overhemd.

Ledûb collectie bij Jac Hensen
De overhemden van Ledûb zijn van hoge kwaliteit, hebben een prettige pasvorm en zijn altijd modieus. Bij Jac Hensen vind je een ruime collectie aan Ledûb overhemden. Ledûb zorgt met haar overhemden dat mannen het beste uit zichzelf halen! De collectie van Ledûb is naast online, ook verkrijgbaar in de winkels!