Op selecte overhemden elk 2e overhemd €20.- korting
Bekijk het aanbod >
Bij aankoop van een jas of jack €20.- cadeau* met kortingscode: JAS20E
*Direct te verzilveren bij besteding vanaf €80.-. Geldig bij aankoop buitenom de jas of jack. De kortingscode kun je toepassen in de
winkelwagen >
Momenteel is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar i.v.m. een storing
Er wordt momenteel hard aan gewerkt, excuses voor het ongemak.
Meepakkers tot 50% korting >
-20% op Jacks > | -20% op Truien & meer > | -20% op Diverse merken >

Katoenen broeken

Deze extra maatregelen neemt Jac Hensen om een bezoek aan onze winkels zo veilig mogelijk te houden

Filteren
Selectie verfijnen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ook de katoenen broek mag niet ontbreken in jouw collectie! Gelukkig hebben wij dit seizoen ook weer talloze katoenen broeken. Of je nu opzoek bent naar een chino of een pantalon? Wij hebben er genoeg in onze collectie!

Cotton wear
Katoenen broeken zijn altijd fijn om in huis te hebben. Ze zijn makkelijk te combineren met allerlei items en zitten bovenal enorm comfortabel. Onze collectie katoenen broeken zijn er in verschillende fits. Zo kun je altijd bij ons terecht, welke pasvorm je ook nodig hebt! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Calabria katoenen broek, deze is er altijd in verschillende kleuren. Dit seizoen zie je veel blauw en donkere tinten terugkomen, soms met gekleurde accenten. Maar daarnaast is de beige katoenen broek niet weg te denken. Daarom hebben wij deze katoenen broek ook dit seizoen weer in onze collectie opgenomen.

Katoenen broeken; chino of pantalon?
Naast de gewone katoenen broeken hebben wij natuurlijk ook weer de chino in onze collectie. Deze zal dit seizoen weer veel te zien zijn in verschillende kleuren. Wanneer je even geen zin hebt in een jeans, kies dan eens voor een coloured chino! Ook hebben we dit seizoen weer de katoenen pantalons. Veel mannen zullen het met ons eens zijn, als wij zeggen dat een katoenen pantalon zeer comfortabel is! Je kunt bij ons terecht voor verschillende merken als Calabria en Jac Hensen.