Grote maten Kostuums


Grote maten kostuums
Zakelijk gekleed gaan zou niet alleen voor mannen met een body fit weggelegd moeten zijn. Daar zijn we bij Jac Hensen het helemaal mee eens! Daarom hebben we ook een uitgebreide collectie grote maten Kostuums. Je kunt kiezen tussen een volledig pak in kwartmaten tot wel 666, of wanneer je een andere maat pantalon nodig hebt, kies je voor onze ruime collectie Mix&Match pantalons en Kostuums.

Grote maten kostuums in Mix & Match
Korte benen, lange benen of juist een lange rug- en/of mouwlengte? Geen probleem! Bij Jac Hensen kun je mixen & Matchen. Kies jouw perfecte pantalon maat of colbert maat en mix & match the right size!

Shop grote kostuums op maat

Grote maten pakken

Casa Moda grote maten T-shirts zijn er tot wel 6XL! Shop dus snel deze kwaliteits overhemden van één van de betrouwbaarste merken in het assortiment van Jac Hensen. 

Grote maten mix & match

Onze eigen collectie grote maten T-shirts van Jac Hensen bevat al onze basic T-Shirts, maar ook leuke sportieve casual T-shirts. Allemaal verkrijgbaar in maten groter dan 3XL!

Onze grote maten kostuums

Het kostuum zorgt ervoor dat iedere man er goed uitziet! Het is een tijdloos item dat bij verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Wanneer je een grotere maat nodig hebt, kan het nog weleens vervelend zijn om het juiste kostuum te vinden. Maar bij Jac Hensen ben je aan het juiste adres!

De juiste grote maten kostuums Grote maten kostuums met de juiste maat zijn van groot belang. Door een kostuum te dragen met de juiste maat zorg je voor een positieve accentuering van het lichaam. Het kostuum zal dan de positieve punten van het lichaam benadrukken en dus zie je er altijd netjes en gestyled uit, ook in grote maten kostuums!

Aandachtige afwerking
Ook bij de grote maten kostuums is de afwerking van groot belang. Deze afwerking zorgt voor de luxe uitstraling van het kostuum. Denk hierbij aan de nette afwerking van de stiksels en het gebruik van luxe en soms opvallende knopen. Ook de voering van het kostuum wordt steeds belangrijker, verschillende grote maten kostuums hebben een contrastkleur of print als voering. Dit geeft een speels effect bij de grote maten kostuums!

Grote maten kostuums online
Bij Jac Hensen zijn de grote maten kostuums zowel online als in de winkels te verkrijgen. Het online shoppen maakt het voor de man met de grotere maat gemakkelijker om in alle rust de juiste outfit samen te stellen. Maar wanneer jij het fijn vindt om toch even het kostuum in de winkel te passen dan kan dat natuurlijk ook! Onze stijladviseurs helpen je graag om het perfecte kostuum samen te stellen. Ga naar 1 van onze 11 winkels of shop online!