€25,- korting bij besteding vanaf 150,-

Gilets

Til je outfits naar een hoger niveau met onze uitgebreide collectie gilets voor heren. Kies je favoriet uit verschillende stoffen en stijlen.

Filteren
Selectie verfijnen
Grote maat / Extra lang i
  1. 3
  2. 3
Kleur
Pasvorm i
  1. 2
  2. 12
Maat
  1. 1
  2. 5
  3. 8
  4. 2
  5. 8
  6. 2
  7. 7
  8. 2
  9. 5
  10. 2
  11. 5
  12. 2
  13. 2
  14. 1
  15. 2
  16. 2
  17. 2
  18. 2
  19. 2
  20. 2
  21. 4
  22. 4
  23. 1
  24. 2
  25. 1
Meer tonen Minder tonen
Merk
  1. 7
  2. 4
  3. 1
  4. 2
Prijs
€ 49,00 € 180,00
€ 49,00 € 180,00
Dessin
  1. 3
  2. 3
  3. 5
Materiaal i
  1. 6
  2. 2
  3. 7
  4. 4
  5. 2
  6. 3
  7. 1
Meer tonen Minder tonen
Product Hero
  1. 14
Sluiting
  1. 14

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het gilet voor heren is een fantastisch kledingstuk. Bij sommige mannen beter bekend als vest, mouwloos jack of zelf mouwloze trui. Het gilet wint weer aan terrein in de garderobe van de moderne man. En dat is terecht! Een goed gilet doet namelijk optische wondere voor je postuur en geeft je de mogelijkheid om net iets anders te doen met je outfit dan dat je normaal zou doen. Het gilet vind zijn oorsprong als extra warme laag bij het kostuum, in een tijd dat we nog niet de luxe van een centrale verwarming hadden. Daar zou je hem nog steeds voor kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om in de winter een outfit comfortabel uit te breiden met een gilet onder een colbert of je pak. Maar je kunt tegenwoordig ook een gilet dragen tijdens casual gelegenheden. Gewoon lekker je gilet op een spijkerbroek dragen, goed overhemd er tussen en je bent klaar. We hebben een breed assortiment gilets in verschillende stijlen voor je klaarstaat. Kies de gaafste uit!

Gilet voor Heren

Gilets voor heren zijn verkrijgbaar in drie variaties. Kies uit één of twee rijen knopen of ga voor een sportief gilet met rits. Wanneer je een gilet met knopen draagt; is het raadzaam om de onderste knoop altijd open te houden. Deze stijltip zorgt ervoor dat je net een slagje meer ruime krijgt bij je taille, waar je tijdens het zitten veel plezier van zult hebben. Een heren gilet heeft doorgaans drie zakken aan de voorkant. De eerste is ter hoogte van de borst, waar vroeger het zakhorloge in gedragen kon worden. De twee andere paspelzakken aan de voorkant zijn eigenlijk voor de sier, maar kun je indien gewenst altijd gebruiken.

Hoe Draag je een Gilet voor Verschillende Gelegenheden

Een gilet is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden. Voor een zakelijke look kan een gilet gecombineerd worden met een strak gesneden pak en een stijlvol overhemd. Voor een informele setting is een gilet over een t-shirt of een sportief overhemd een uitstekende keuze. Tijdens formele evenementen kan een gilet bijdragen aan een gedistingeerde en elegante uitstraling. Jac Hensen biedt een scala aan mogelijkheden en adviezen om het gilet te dragen dat past bij uw persoonlijke stijl en de specifieke gelegenheid.

De Terugkeer van het Gilet in Hedendaagse Mode

De recente opleving van het gilet in de modewereld is onmiskenbaar. Dit klassieke kledingstuk wordt nu getransformeerd met hedendaagse ontwerpen en patronen, waardoor het een trendy en veelzijdige keuze is voor de moderne man. De collectie bij Jac Hensen weerspiegelt deze trend met een reeks aan gilets die zowel klassiek als eigentijds zijn, perfect voor de man die waarde hecht aan zowel traditie als moderne trends.

De Beste Materialen voor een Comfortabel en Stijlvol Gilet

De keuze van materialen is cruciaal voor het comfort en de uitstraling van een gilet. Bij Jac Hensen besteden we bijzondere aandacht aan de selectie van materialen zoals fijne wol, luxe zijde en hoogwaardig katoen. Deze materialen zorgen niet alleen voor een comfortabele pasvorm, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid en uitstraling van het gilet. Of u nu kiest voor een klassieke of een meer trendy stijl, onze gilets voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit.