Dstrezzed


DSTREZZED

Dstrezzed ; working class. 
Het Nederlandse merk Dstrezzed is geïnspireerd geraakt door de hardwerkende mannen uit de jaren ’50. Mede doordat ook rond deze periode de eerste vrijetijdskleding in opkomst kwam en dit je natuurlijk een veel fijner gevoel gaf dan de harde werkkleding. De oprichter begon met het maken van comfortabele kleding voor mannen. Zijn visie was: ‘DSTREZZ and still look fresh’. Leuke stoffen, van hoge kwaliteit, maar wel casual te dragen. 

Traditionele mannenmode met een moderne uitstraling 
Dstrezzed voor zowel je doordeweekse als weekend outfit. De ontwerpen zijn veelzijdig en volgen de trends, maar zijn toch stoer, mannelijk en chic. De kleding is gemaakt voor de modebewuste man van nu. De pasvorm is een slim fit en sluit dus mooi om het lichaam. 

Dstrezzed maakt een totale collectie. Zo zijn er buttondown shirts en overhemden, maar ook truien en knits met klassieke breipatronen. De t-shirts van Dstrezzed hebben karakteristieke prints en details. De collectie is aangevuld met een sterke jassen collectie zoals de parka, het gewatteerde jack en de klassiek lange jas. De dessins en kleuren passen perfect in het straatbeeld van nu voor een klassieke, moderne look.