€25,- korting bij besteding vanaf 150,-

Coltruien

Upgrade outfits met een stijlvolle coltrui. Je vindt het perfecte item in onze selectie.

Blauwe coltruienBlauwe coltruien
Beige coltruienBeige coltruien
De beste coltrui onder de 70,-De beste coltrui onder de 70,-
Filteren
Selectie verfijnen
Grote maat / Extra lang i
  1. 6
  2. 22
Maat
  1. 9
  2. 24
  3. 25
  4. 36
  5. 38
  6. 20
  7. 6
  8. 1
Merk
  1. 1
  2. 7
  3. 4
  4. 13
  5. 18
  6. 1
  7. 2
  8. 9
  9. 5
  10. 1
  11. 1
Meer tonen Minder tonen
Pasvorm i
  1. 21
  2. 1
  3. 40
Kleur
Prijs
€ 37,00 € 120,00
€ 37,00 € 120,00
Dessin
  1. 18
  2. 17
  3. 1
Kraag
  1. 26
  2. 6
  3. 6
Seizoen
  1. 62
Materiaal i
  1. 37
  2. 3
  3. 17
  4. 40
  5. 4
Product Hero
  1. 62
Duurzaam
  1. 1

62 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 2
  • van
  • Pagina 3
Van hoog naar laag sorteren

62 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 2
  • van
  • Pagina 3
Van hoog naar laag sorteren

Coltrui Heren: Een Onmisbare Klassieker in Elke Garderobe

Een herencoltrui is niet zomaar een kledingstuk, maar een statement van verfijning en stijl. Of je nu gaat voor een casual look of een formele uitstraling, een coltrui kan in beide gevallen uitkomst bieden. Bij Jac Hensen vind je coltruien in diverse stijlen, van minimalistisch en strak tot gedurfde patronen en kleuren. Onze collectie omvat zowel tijdloze klassiekers als moderne varianten, zodat elke man de perfecte coltrui kan vinden die past bij zijn persoonlijke stijl.

Het Kiezen van de Juiste Materiaal voor Jouw Coltrui

Het kiezen van de juiste materiaal voor je coltrui is essentieel voor comfort en duurzaamheid. Materialen zoals wol, katoen, kasjmier en synthetische blends hebben elk hun unieke eigenschappen. Wol is warm en duurzaam, ideaal voor de koude maanden. Katoen biedt ademend vermogen en is perfect voor de overgangsseizoenen. Kasjmier staat bekend om zijn luxe uitstraling en ongekende zachtheid. Bij Jac Hensen adviseren we je graag over de verschillende materialen en hun eigenschappen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Coltruien Stylen: Tips voor Elke Gelegenheid

Coltruien zijn uiterst veelzijdig en kunnen op diverse manieren gestyled worden. Voor een formele setting combineer je een coltrui met een pak of blazer. Dit geeft een moderne twist aan traditionele zakelijke kleding. Voor een meer casual look, draag je coltrui met een jeans of chino. Laagjes zijn ook een uitstekende manier om coltruien te dragen; probeer bijvoorbeeld een coltrui onder een overhemd of licht jasje. Onze stylingexperts bij Jac Hensen staan klaar met persoonlijk advies om je te helpen de perfecte outfit samen te stellen voor elke gelegenheid.

De Beste Coltruien voor Elk Seizoen: Stijl en Comfort Gecombineerd

Een coltrui is niet seizoensgebonden en kan het hele jaar door gedragen worden. Bij Jac Hensen vind je coltruien die passen bij elk seizoen. Voor de lente en zomer bieden wij lichtgewicht en ademende coltruien, ideaal voor koelere avonden of als laagje onder een jasje. In de herfst en winter focussen we op warmte en comfort, met coltruien in dikkere, isolerende materialen. Ons doel is om een perfecte balans tussen stijl en comfort te bieden, ongeacht het seizoen.

Conclusie: Waarom Kiezen voor Coltruien van Jac Hensen?

Bij Jac Hensen staan we garant voor kwaliteit, stijl en veelzijdigheid. Onze coltruien zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste standaarden van comfort en duurzaamheid. Met onze uitgebreide collectie, persoonlijk stijladvies en toewijding aan klanttevredenheid, bieden we niet alleen een kledingstuk, maar een complete stijlervaring. Ontdek vandaag nog onze collectie en ervaar zelf de combinatie van stijl, comfort en veelzijdigheid die onze coltruien te bieden hebben.