Meepakkers korting tot 50%

Gun kledingstukken een tweede leven

Iedere ochtend sla je de kledingkast open. Een goed gevulde collectie pronkstukken die je de afgelopen jaren verzamelden. Een stapeltje van je favoriete jeans, de overhemden hangen netjes op kleur gesorteerd en de truien zijn keurig gevouwen. Moeiteloos weet jij een stijlvolle set bij elkaar te combineren. Over de items die je dagelijks met veel plezier draagt, hoeven we het met jou niet te hebben.

Liever focussen we op dat andere stapeltje achter in de kast. Daar liggen de kledingstukken waarvan je voornemens bent ze te gaan dragen, maar in de praktijk overslaat. Wij vinden dat die kledingstukken net zo goed het recht hebben om veel gedragen te worden, maar dan door iemand anders. Doneer ze via ReShare aan het Leger des Heils en je gunt deze kleding een tweede leven.

Circulaire economie & ReShare

Wij zijn trots om onze samenwerking met ReShare, een initiatief van het Leger des Heils, aan te kondigen. Deze samenwerking is een uitdrukking van onze toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid, iets wat ons nauw aan het hart ligt en wat wij weten te delen met jullie, onze gewaardeerde klanten.


Wat kun jij doen?

Doneer gebruikte kleding

Breng uw gebruikte kledingstukken naar onze winkels of de ReShare containers. Dit kan kleding zijn die niet meer past, of items die niet langer jullie stijl zijn.

Bewustwording

Door bewust om te gaan met kledingconsumptie, helpen jullie bij het verminderen van textielafval.

Impact van jouw bijdrage

Milieubescherming

Door kleding te doneren in plaats van weg te gooien, dragen jullie bij aan het verminderen van textielafval. Dit helpt bij het besparen van waardevolle grondstoffen en vermindert de CO2-uitstoot.

Steun aan Maatschappelijke Projecten

De opbrengsten uit de verkoop van gedoneerde kleding in de ReShare Stores ondersteunen de sociale projecten van het Leger des Heils.

Bevordering van Circulaire Economie

Jullie bijdragen helpen bij het bevorderen van een circulaire textielketen, waarbij kleding hergebruikt en gerecycled wordt.

Sociale Werkgelegenheid

ReShare biedt werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wat bijdraagt aan hun sociale integratie en persoonlijke ontwikkeling.

Deze samenwerking met ReShare biedt een tastbare manier voor jullie om een positieve impact te maken. Elke actie, hoe klein ook, draagt bij aan een duurzamere en socialere wereld. We zijn dankbaar voor jullie steun en betrokkenheid bij dit belangrijke initiatief.

Samen met jullie inzet kunnen we een verschil maken. Bedankt voor het kiezen voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid samen met Jac Hensen en ReShare