Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Ontvang 20% korting op een maatpak van 1 t/m 7 november! | Meer info | Afspraak maken
Momenteel is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar i.v.m. een storing
Er wordt momenteel hard aan gewerkt, excuses voor het ongemak.
Meepakkers tot 50% korting >
Online gaan wij verder! Alleen vandaag €10.- korting met code:  THUIS10 
*Geldig bij besteding vanaf €60. Pas de code toe in je winkelwagen >
We zijn weer open! Maak nu jouw winkel afspraak Klik hier >

Mannenmode Video's

Ontdek de Jac Hensen collectie

Ontdek de nieuwste collectie van Jac Hensen en raak geïnspireerd door de verschillende combinaties die je te zien krijgt in de video's. De nieuwste trends op het gebied van herenkleding komen in iedere collectie video aan bod. De meest trendy kleurcombinaties, stijlcombinaties en dress-tips zijn allen te zien in de collectie presentaties van Jac Hensen. Nieuwsgierig naar hoe een video van Jac Hensen's nieuwe collectie tot stand komt? Bekijk dan de making of video's.

Meest recente video:


Meest recente video:

Video's voor de mooiste trouwdag

Je gaat trouwen, een dag om nooit te vergeten. De dag waarop je aan je wederhelft eeuwige trouw belooft. Op die dag wil je natuurlijk in je allermooiste outfit verschijnen. Bij Jac Hensen vind je een uitgebreid trouwkostuum assortiment en specialisten die samen met jou het trouwkostuum van je dromen uitzoeken. Om je vooraf te inspireren kun je onze prachtige trouwvideo's op de volgende pagina bekijken.


Video's voor de beste stijl

Hoe strik ik mijn das ook alweer? Welke kleuren kunnen wel samen en welke niet? Hoe zorg ik ervoor dat mijn accessoires goed matchen bij mijn kostuum? Wat is absoluut 'not done' wanneer ik mijn combinatie uitkies? Op dergelijke vragen krijg je antwoord in deze serie video's.

Meest recente video:


Meest recente video:

Video's voor inspiratie van merken

Jac Hensen staat bekend om zijn sterke eigen herenkleding merken, die allen met kwaliteit als belangrijkste eigenschap in de markt worden gezet. Van de prachtige dress overhemden van Nils tot de stoere jeans en casual looks van Lion, er is voor iedereen wel een outfit te combineren. Bekijk op de volgende pagina inspirerende video's van Jac Hensen's eigen herenkleding merken.