Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze winkels zijn weer open & de koffie staat klaar!
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Ontvang 20% korting op een maatpak van 1 t/m 7 november! | Meer info | Afspraak maken
Momenteel is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar i.v.m. een storing
Er wordt momenteel hard aan gewerkt, excuses voor het ongemak.
Meepakkers tot 50% korting >
We zijn weer open! Maak nu jouw winkel afspraak Klik hier >
Overshirt kopen mannenOvershirt kopen mannen

Het overshirt. Dé musthave van dit seizoen

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen. Dikke stoffen, grove breisels en grote ruiten zijn typische kenmerken voor het overshirt. Dit veelzijdige kledingstuk is eigenlijk een combinatie van verschillende kledingstukken in één. Je kan het overshirt dragen als een overhemd, als een vest of zelfs buiten als een jack. De nettere variant, het "shirt jacket" kan je zelfs dragen als een colbert naar het werk gecombineerd met een coltrui of een overhemd. In de jaren 90 was dit item veel te zien als streetwear item, en nu is het weer helemaal terug!  Maar hoe draag je dit item nou eigenlijk?

Om inspiratie op te doen hebben we een aantal van onze favoriete looks voor je uitgelicht.


"Je kan het overshirt dragen als een overhemd,
als een vest of zelfs buiten als een jack."


Voor een sportieve combinatie pak je een stoere jeans uit de kast en een goed, wit, basic t-shirt. Trek hier een paar stoere sneakers bij aan en je bent ready to go!


Voor een flinke wandeling in het bos kies je voor een dikker, grof gebreid overshirt. Draag hier een warme coltrui onder en maak je outfit af met een paar gave boots.


Het shirt-jacket. Combineer deze nettere variant van het overshirt met een coltrui voor een smart casual look. Het shirt jacket kan natuurlijk ook prima gecombineeerd worden met een overhemd voor een meer zakelijke uitstraling.


Combineer je overshirt met een pullover of coltrui