Specialist in herenkleding


Herenkleding bij jou in de buurt

Jac Hensen Amersfoort

Onze flagshipstore & eerste vestigingsplaats. In 1977 starte Jac Hensen zijn eerste winkel in het hart van deze prachtige authentieke Nederlandse stad.

Jac Hensen Almelo

In het centrum van Almelo kun je genieten van een prachtige fashion experience store. Zoek je formal, casual of zelfs trouwkleding? In Almelo vind je het allemaal.

Jac Hensen Apeldoorn

Een prachtige nieuwe winkel? Check! Boordevol casual & formal herenkleding? Dubbelcheck! Kom langs en ervaar deze shopping omgeving!

Jac Hensen Deventer

Als een Phoenix herrezen. Deze herenkleding winkel heeft een renovatie & make-over gekregen na brandschade. Het resultaat mag er zeker zijn!

Jac Hensen Doetinchem

Nog altijd één van de mooiste trouwafdelingen. Een prachtige winkel met enorm veel winkeloppervlakte en een uitgebreide collectie herenkleding.

Jac Hensen Dordrecht

In de prachtige historische binnenstad van Dordrecht is onze nieuwste Jac Hensen experience store gevestigd in het mooie monumentale pand aan de visstraat.

Jac Hensen Ede

Jac Hensen Ede is gevestigd in het oude monumentale postkantoor uit 1906. In 2009 is dit pand volledig gerenoveerd naar een prachtige fashion winkel.

Jac Hensen Enschede

Voor vaste klanten is hier altijd een bekende medewerker. Een uitgebreide collectie herenkleding wacht op je, met een gezellige ambiance en een glimlach.

Jac Hensen Hengelo

Jac Hensen Hengelo heeft een ruime collectie herenkleding en gezellige ambiance. Een fijne koffietafel waar je even uit kunt rusten van het winkelen.

Jac Hensen Veenendaal

Formal, Casual of trouw? Grote- of lengtemaat nodig? Geen probleem, want in Veenendaal heeft Jac Hensen het allemaal.

Jac Hensen Zeist

Waar ga je shoppen in Zeist? De Slotlaan natuurlijk! Het meest bruisende stukje van Zeist heeft een prachtige Jac Hensen winkel.

Jac Hensen Zutphen

De jongste verhuizing van Jac Hensen. Zutphen heeft een veel grotere herenkleding winkel gekregen met enorm veel collectie. Komt dat zien!


Shop the look