€25,- korting bij besteding vanaf 150,-

Veterschoenen

Een goede indruk met een setje stijlvolle veterschoenen. Perfect bij pak, jeans of chino.

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
  1. 17
  2. 39
  3. 39
  4. 36
  5. 37
  6. 26
  7. 18
  8. 1
Kleur
Merk
  1. 18
  2. 15
  3. 1
  4. 3
  5. 3
  6. 6
  7. 1
  8. 1
Prijs
€ 79,00 € 230,00
€ 79,00 € 230,00
Dessin
  1. 12
  2. 32
Materiaal i
  1. 47
Sluiting
  1. 43
  2. 1
Jaargetijde
  1. 18
  2. 30
Soort
  1. 13
  2. 32

48 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 1
  • van
  • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

48 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 1
  • van
  • Pagina 2
Van hoog naar laag sorteren

Veterschoenen heren

Een stijlvolle outfit begint bij je schoenen en veterschoenen zijn misschien wel de eenvoudigste manier om een goede indruk achter te laten. Sneakers zijn leuk, maar er zijn voldoende dresscodes en evenementen waar je nét een stukje slimmer gekleed wilt zijn.

Veterschoenen voor heren zijn de ideale partner onder nette broeken als chino's en pantalon, maar kunnen met een kleurrijke sok ook perfect onder een jeans gedragen worden. Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat je deze schoen voor vrijwel iedere gelegenheid kunt dragen en het is daarom dat veel heren fan zijn van de veterschoen.

Wat is een heren veterschoen?

We vertellen je graag meer over deze stijlvolle schoen en dat begint met de vraag: wat is een veterschoen? De veterschoen is een lage herenschoen die je herkent aan (je raad het al) de veters die doorgaans hoog op de schoen zitten. Veterschoenen hebben vaak leren zolen, maar er zijn ook exemplaren met handige rubberen zolen te vinden.

Veterschoenen zijn nette herenschoenen die gemaakt zijn van leer, suède of diervriendelijk imitatieleer. Brogues, Derby schoenen en Oxfords zijn bekende voorbeelden van verschillende soorten veterschoenen. Veterschoenen zijn zowel netjes en klassiek als sportief te verkrijgen.

Klassieke leren veterschoenen

De klassieke leren veterschoen is gemaakt van leer of suède en laag of halfhoog van model. De meest populaire kleuren zijn blauw, cognac of bruine veterschoenen doordat deze kleuren het best combineren met pantalons en chino's. Wil je langer plezier van je schoenen? Zorg dan dat je ze geregeld poetst en behandeld met impregneerspray die ze beschermd tegen vocht. Een goede set klassieke leren veterschoenen vormt zich met de tijd naar je voet, waardoor ze na het inlopen uitzonderlijk comfortabel dragen.

Sportieve veterschoenen heren

Sportieve veterschoenen zijn de moderne interpretatie van de veterschoen voorheren en vaan te herkennen aan de sneakerzool of uitgesproken prints. Groene of donkerblauwe veterschoenen geven je smart casual outfit een net randje en laten zich uitstekend combineren onder een jeans. Draag een sportieve veterschoen ook gerust onder je pak of pantalon om deze looks juist een casual randje te geven.