€25,- korting bij besteding vanaf 150,-

Half zip truien

Half zip truien zijn een onmisbaar kledingstuk in de garderobe van de moderne man.

Half zip truienHalf zip truien
Half zip truien jac hensenHalf zip truien jac hensen
Half zip truien colombiaHalf zip truien colombia
Filteren
Selectie verfijnen
Grote maat / Extra lang i
  1. 38
Maat
  1. 12
  2. 47
  3. 48
  4. 50
  5. 47
  6. 26
  7. 17
  8. 8
  9. 15
Merk
  1. 9
  2. 29
  3. 7
  4. 1
  5. 2
  6. 6
  7. 3
  8. 9
  9. 4
  10. 4
  11. 5
  12. 5
  13. 1
  14. 1
  15. 2
  16. 3
  17. 1
  18. 2
  19. 1
Meer tonen Minder tonen
Pasvorm i
  1. 48
  2. 7
  3. 40
Kleur
Prijs
€ 59,00 € 170,00
€ 59,00 € 170,00
Dessin
  1. 8
  2. 46
  3. 34
Kraag
  1. 1
  2. 12
  3. 12
Seizoen
  1. 68
  2. 27
Materiaal i
  1. 54
  2. 8
  3. 53
  4. 1
  5. 28
Product Hero
  1. 4
  2. 91
Duurzaam
  1. 3

95 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 2
  • van
  • Pagina 4
Van hoog naar laag sorteren

95 artikelen

  • Pagina
  • U lees momenteel pagina 2
  • van
  • Pagina 4
Van hoog naar laag sorteren

Half zip truien voor heren

De collectie half zip truien voor heren bij Jac Hensen is zorgvuldig samengesteld om elke man te voorzien van een trui die niet alleen warm en comfortabel is, maar ook stijlvol. Deze truien zijn ideaal voor laagjesmode, waardoor ze perfect zijn voor zowel de koudere maanden als de koelere avonden in de lente of herfst. Onze truien zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, van klassiek zwart en marineblauw tot meer opvallende kleuren zoals bordeaux en olijfgroen. Daarnaast variëren onze materialen van zachte wol en katoen tot technische blends, geschikt voor een actieve levensstijl.

De veelzijdigheid van half zip truien in de garderobe

Half zip truien zijn ongeëvenaard in hun veelzijdigheid. Ze kunnen moeiteloos worden gecombineerd met een breed scala aan kledingstukken om verschillende looks te creëren, van casual tot formeel. Een half zip trui over een strakke button-down kan een slimme, zakelijke casual uitstraling geven, terwijl dezelfde trui over een eenvoudig wit T-shirt voor een relaxte, moeiteloze weekendlook zorgt. De rits geeft niet alleen een extra element van stijl maar biedt ook praktische temperatuurregulatie. In onze collectie bij Jac Hensen leggen we de nadruk op truien die makkelijk te stylen zijn met de rest van je garderobe, zodat je voor elke gelegenheid de perfecte outfit kunt samenstellen.

Hoe kies je de perfecte half zip trui voor jouw lichaamstype

Het kiezen van de juiste half zip trui die past bij jouw lichaamstype is essentieel voor een flatterende pasvorm. Bij Jac Hensen begrijpen we dat elke man uniek is en bieden we daarom advies op maat aan. Voor mannen met een breder bovenlichaam adviseren we truien met een donkere kleur en een subtiele verticale textuur om een slanker silhouet te creëren. Langere mannen kunnen kiezen voor truien met een langer lijf en mouwen, terwijl mannen met een kleiner postuur beter kunnen kiezen voor aansluitende modellen om hun figuur te accentueren. Ons deskundig personeel staat altijd klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte pasvorm.

Onderhoud en verzorging van half zip truien

Goed onderhoud en zorgvuldige verzorging zijn cruciaal om je half zip truien mooi te houden. Wij adviseren om je truien te wassen volgens de instructies op het label, meestal betekent dit handwas of een zachte machine was op lage temperatuur. Vermijd het gebruik van een droger, aangezien dit de vezels kan beschadigen en leiden tot krimp. In plaats daarvan, leg de trui plat om te drogen, uit de buurt van direct zonlicht. Voor opslag raden we aan om truien op te vouwen in plaats van ze op te hangen, om uitrekken te voorkomen. Bij Jac Hensen voorzien we je graag van alle tips en trucs om je truien in topconditie te houden.

De nieuwste trends in half zip truien voor het seizoen

Bij Jac Hensen blijven we altijd voorop lopen met de laatste trends in half zip truien. Dit seizoen zien we een sterke voorkeur voor natuurlijke materialen zoals merinowol en biologisch katoen, die niet alleen duurzaam zijn maar ook buitengewoon comfortabel om te dragen. Wat betreft kleuren, naast de tijdloze neutrale tinten, introduceren we ook rijke, diepe kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met zowel casual als formele kleding. Texturen en patronen spelen ook een grote rol, met subtiele weefpatronen en gedurfde grafische prints die een moderne twist geven aan de klassieke half zip trui.