Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

Nils Memorable Moments


NILS MEMORABLE MOMENTS

De dag dat je je geliefde het ja-woord geeft, moet een dag zijn om niet te vergeten. Deze dag waarin jij en jouw bruid centraal staan wil je vooraf goed inplannen. Nils helpt je daarbij! Memorable Moments is de lijn van Nils speciaal gericht op het trouwkostuum voor de bruidegom. Nils Memorable Moments houdt tijdens het samenstellen van de collectie altijd rekening met de laatste trends. Zodat jij er op je best bijstaat tijdens het geven van het ja-woord!

Jouw speciale dag in stijl 
Op de meest speciale dag wil je er natuurlijk stralend uitzien en dat snapt Nils Memorable Moments! Zo wordt er voor de trouwpakken van Nils Memorable Moments gebruikgemaakt van de mooiste materialen en kleuren. Daarnaast zijn de trouwpakken altijd gemaakt van 100% wol, dit zorgt voor het beste draagcomfort. Jij als bruidegom wil er minstens net zo mooi uitzien als jouw bruid en dat kan in een trouwkostuum van Nils Memorable Moments! De trouwpakken van Nils Memorable Moments zijn geschikt voor de grote dag zelf, maar ook daarna zijn de kostuums goed door te dragen.

Volledig gekleed met Nils Memorable Moments 
De collectie van Nils Memorable Moments bestaat niet alleen uit trouwpakken. Ook voor accessoires kun je terecht bij dit merk. Volledig gekleed in stijl op jouw speciale dag, dat kan dus met Nils Memorable Moments. De collectie bestaat onder andere uit geklede trouwoverhemden, stropdassen en pochetten!

Trouwafspraak bij Jac Hensen 
Interesse in een mooi trouwkostuum van Nils Memorable Moments? Maak dan eens een trouwafspraak! Onze medewerkers maken dan de tijd vrij om samen met jou het juiste trouwkostuum samen te stellen.